Naslovna INFO Ferrari najavio novi V12 motor za novi “misteriozni” model

Ferrari najavio novi V12 motor za novi “misteriozni” model

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Da li ste od onih koji su zabrinuti da bi Ferrari mogao da odustane od obožavanog V12 motora? Nema razloga za brigu, jer pristižu dobre vesti.

Italijanska kompanija je obelodanila da razvija potpuno novi motor s 12 cilindara, koji će svoje mesto pronaći u „vozilu koje će promeniti pravila igre“, i to ovog leta. Pa, otprilike naziremo o čemu bi moglo da se radi.

Ferrari koristi frazu Heart Of A Thoroughbred, što bi u slobodnom prevodu bilo „Srce punokrvnog“ (konja). To sasvim jasno ukazuje na novi Purosangue SUV, jer „thoroughbred“ (engleski) znači otprilike isto što i „purosangue“ (italijanski). Dakle, analogija je prosta.

Ipak, video klip u trajanju 14 sekundi ne pruža bilo kakve dodatne dokaze da je novi pogonski agregat rezervisan za novi SUV iz Maranela. Ono što možemo da vidimo je krupan kadar V12, s „Ferrari“ belim natpisom povrh bloka motora.

Do sada nije bilo u potpunosti jasno koje bi motore Ferrari mogao da stavi u ponudu kada je o Purosangueu reč. U prethodnim „špijunskim“ video klipovima smo mogli da vidimo primetno tih prototip, što sugeriše da se radi o verziji s „plug-in“ hibridnim V6 pogonom iz 296 GTB-a, dok internetom kolaju glasine o V8. Bilo koji od ova dva sklopa, a možda i oba, mogao bi da se nađe u ponudi, uz gotovo sigurnu V12 opciju.

Ferrari ističe da će njegov novi model „koji menja pravila igre“ debitovati ovog leta, a mi već znamo da je premijera Purosanguea zakazana za samo par meseci. Baš kao što je to slučaj sa sportskim modelima, i Purosangue će biti dostupan u ograničenoj seriji, mada cenovnik i dalje predstavlja misteriju.

Nove informacije u svakom slučaju očekujemo uskoro.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime