Naslovna ECO TECH Nissan potvrdio dolazak električnih Nismo modela u budućnosti

Nissan potvrdio dolazak električnih Nismo modela u budućnosti

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U budućnosti ćemo imati visokoperformantne Nismo verzije Nissanovih električnih modela, rekao je za Top Gear, predsednik japanske marke za Evropu, Gijom Kartije.

Ipak, još uvek nije poznato koji model će prvi primiti sportski tretman.

„Nismo divizija je značajna za nas i nešto je što želimo da revitalizujemo. Što se tiče pitanja da li ćemo imati Nismo derivate u budućnosti, odgovor je ’da’“, rekao je Kartije.

On je sugerisao da će Nismo EV modeli dobiti unapređenja na planu sistema ogibljenja i pogonskog sklopa, što je sličan recept koji se primenjuje na tradicionalno pogonjene primerke.

„Suština u svemu je što to nije ’šminka’, tako da zahteva izvesna ulaganja da bi bile isporučene visoke performanse“, dodao je Kartije.

Nissan je već kreirao par elektromobila s Nismo oznakom. Leaf Nismo RC (na naslovnoj fotografiji) je trkač koji postoji u nekoliko iteracija. Poslednja verzija poseduje dva elektromotora od 120 kW (163 ks), gde svaki pogoni jednu od osovina. Ova postavka obezbeđuje sprint do „stotke“ za 3,4 sekunde.

Kompanija je takođe isporučila i serijski Nismo Leaf. Njega karakteriše sportski izraženije podešavanje kompjutera koji kontroliše pogonski sklop, revidirano ogibljenje i drugačija kalibracija električne servo asistencije.

Nissan je nedavno izrazio interesovanje za kreiranje električnog sportskog automobila s čvrstim baterijama, mada taj projekat trenutno nije prioritetan.

Nissan trenutno poseduje prototip za dotičnu bateriju, dok bi serijski model s ovom tehnologijom trebalo da pristigne 2028.

Počev od 2023., Nissan planira da na evropsko tržište uvodi isključivo elektrifikovana vozila. Do 2026., japanski proizvođač želi da se 75 odsto ukupne prodaje na Starom kontinentu odnosi na automobile s nekom vrstom električne asistencije.

Auto Moto Show

Izvor: Top Gear

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime