Naslovna INFO Da li je Ferrari zabranio Džastinu Biberu kupovinu svojih automobila u budućnosti?

Da li je Ferrari zabranio Džastinu Biberu kupovinu svojih automobila u budućnosti?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nekoliko publikacija tvrdi da je Ferrari stavio Džastina Bibera na crnu listu, što znači da mu u budućnosti neće biti dozvoljeno da kupuje automobile kultnog italijanskog proizvođača. Zašto? Pa, navodno je prekršio etički kod koji stoji u uslovima vlasništva.

Italijanski Il Giornale je među prvima objavio ove vesti, tvrdeći da kanadski pop pevač više nije poželjna mušterija marke iz Maranela.

Šta bi to moglo da dovede do ovakve odluke? Po istoj publikaciji, Biber je prekršio Ferrarijev etički kod i uslove vlasništva. U centru pažnje je Ferrari 458 Italia, drugi „propeti konjić“ koji je kupio još 2011. Inače, on je prethodno, kada je imao samo 16 godina, priuštio F430. Uglavnom, 458 je prvobitno bio bele boje. Ubrzo nakon toga, odvezao je svog ljubimca u čuvenu West Coast Customs radionicu i „revidirao“ ga.

Budući da je Ferrari sinonim za eleganciju, ali i etiku i način ponašanja, jedan od uslova je da ne „čačkate“ po motoru, ne vršite modifikacije na karoseriji, ne prekrivate oznaku i ne bavite se „prefarbavanjem“. Iz toga razloga Ferrari ne prodaje svoje automobile svakome, bez obzira na debljinu novčanika. Bilo kakva individualizacija mora biti odobrena od strane Ferrarija.

Nakon što je WCC završio posao na 458, Biberov Ferrari je postao „električno plav“, a uz to ga „krase“ Liberty Walk proširenje karoserije, Forgiato naplaci od 20 cola, posebni zavrtnji, a promenjena je i boja logoa na volanu. Doduše, motor nije dirao.

To nije sve, jer je u sve uključen i izvestan incident, budući da je Biber zaboravio gde ga je parkirao u Montage Hotelu u Beverli Hilsu, pronašavši ga tri nedelje kasnije. Nedugo zatim, prodao ga je na aukciji za 434.500 dolara.

Čini se da Kanađanin nije tretirao svog „propetog konjića“ na odgovarajući način, tako da ukoliko su izveštaji tačni, na bilo kakvu buduću kupovinu Ferrarija mu je stavljena zabrana. Ipak, nema zvanične objave italijanske marke, tako da sve treba uzeti s dozom rezerve.

S obzirom da postoji mnoštvo modifikovanih Ferrarija, ne zvuči kao da bi Biberov potez mogao da inicira zabranu, a s druge strane, on može i na „alternativne“ načine da dođe do željenog automobila. Takođe, izgleda da Ferrari nije njegova „signature“ marka, jer se često odlučivao za Lamborghini. Ipak, ako su vesti tačne, Biber neće biti prva slavna ličnost koju je Ferrari „banovao“, jer će se pridružiti Kim Kardašijan, Nikolasu Kejdžu i 50 Centu, između ostalih.

Foto: Instagram

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime