Naslovna ECO TECH Novi DeLorean EV će biti predstavljen 31. maja

Novi DeLorean EV će biti predstavljen 31. maja

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ponovo rođen, sada potpuno električni DeLorean, pravi ogroman iskorak u odnosu na nekadašnji model iz osamdesetih godina prošlog veka.

Željno iščekivan, čisto električni DeLorean superautomobil, biće premijerno predstavljen krajem meseca, pred oficijelni javni debi na Pebl Biču u avgustu.

DeLorean Motor Company će skinuti veo s novog modela u utorak 31. maja. “Uskrsnuti” automobil dolazi s potpuno drugačijim dizajnom u odnosu na onaj iz osamdesetih, ovekovečen u filmskom serijalu „Povratak u budućnost“.

Kršten imenom DeLorean EVolved, novajlija će doći u modernoj formi, tek s nekim detaljima koji evociraju na kultni model.

Prvobitno je premijera potvrđena za 18. avgust, samo tri dana pred predstavljanje u Pebl Biču. Sada, zainteresovani vozači imaju priliku da apliciraju da vide ovaj automobil 24 časa pred javno obelodanjivanje.

Prvi detaljniji prikaz je lansiran ranije ove godine. Ono što smo mogli da vidimo je zadnji deo, dizajniran s jasnim fokusom na aerodinamičku efikasnost. Zadnji poklopac je sužen i ima iskošene pregrade za usmeravanje protoka vazduha. Zadnji lukovi se dramatično protežu od bočne strane automobila, a krilo izgleda kao da se može produžiti, postavljeno iznad futuristički dizajnirane trake zadnje signalne grupe.

Pored toga, DeLorean Motor Company nije pružio više nagoveštaja u vezi s kultnim dizajnom, još od dobijanja prava na marku DeLoran 1995. godine, sem što je ranije potvrđeno da će novajlija posedovati vrata u vidu „galebovih krila“ i osvetljenje u obliku slova V, što je motiv koji dominira prednjim krajem. Takođe, zvaničan naziv tek treba da bude potvđen, a ta informacija će biti sačuvana za konačno otkrivanje automobila.

DeLorean Motor Company sa sedištem u Teksasu, koju je oformio britanski inženjer Stiven Vin, koji je stekao prava na naziv prvobitne firme i njen brending 1995., ranije je preispitiala svoje moderno shvatanje DeLorean DMC-a sa središnje pozicioniranim motorom u kriptičnom „tvitu“ koji potvrđuje šture detalje.

Prateći heštegovi sugerišu da će novi model biti više fokusiran na luksuz nego original iz 1981-82.

Ovo nije prvi put da oživljena marka nagoveštava planove da vrati DMC. Prošle godine, 40 godina od dana lansiranja kultnog modela, dizajnerska kuća Italdesign pokazala je sličnu tizer sliku, a nedavno je takođe najavila automobil za Pebl Bič, potvrđujući svoju uključenost u projekat.

Italdesign je osnovao čuveni dizajner Đorđeto Đuđaro, koji je bio odgovoran za oblikovanje originalnog DMC-a, karakteristične karoserije oštrih uglova, napravljene od nerđajućeg čelika.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime