Naslovna INFO Hyundai i Rimac odbacili glasine o prekidu saradnje

Hyundai i Rimac odbacili glasine o prekidu saradnje

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pre par dana su se pojavile glasine u vezi s budućnošću saradnje između Rimca i Hyundaija. Po neimenovanim izvorima, južnokorejski gigant je navodno prekinuo partnerstvo s proizvođačem električnih hiperautomobila zbog povećanja Porscheovog udela u hrvatskoj kompaniji.

U vreme objavljivanja izveštaja nije došlo do bilo kakvih komentara iz Hyundaija. S druge strane, portparol Rimca je izjavio da su u toku dva zajednička projekta s korejskom firmom, s tim što je jedan već kompletiran.

Šef hrvatske kompanije, Mate Rimac, takođe je na Facebooku odbacio glasine: „Hyundai je prokomentarisao lažan članak koji kaže da Rimac i korejska kompanija prekidaju saradnju zbog kolaboracije između Rimca i Porschea. I Hyundai i Rimac su saopštili da to nije istina. Međutim, mediji i dalje pišu o tome. Pa, to više govori o njima od bilo čega drugog.“

Post sa društvene mreže se nastavlja s navođenjem članka iz Auto Motor Und Sporta. Po nemačkoj publikaciji, Hyundai je negirao raniji izveštaj: „Hyundai i Kia nastavljaju da investiraju u Rimac grupaciju i možemo da potvrdimo da je nekoliko partnerskih poduhvata u toku, i to na visokom nivou.“

Hyundai i Rimac su zvanično započeli partnerstvo 2019., kada su Hyundai i Kia uložili 90 miliona dolara u hrvatsku kompaniju. Cilj je bio razvoj najmanje dva vozila u okviru te saradnje – čisto električne varijante Hyundai N „sportskog automobila sa središnje pozicioniranim motorom“ i performantnog modela pogonjenog gorivnim ćelijama.

U međuvremenu, Porsche je povećao svoj udeo u Rimcu s 15,5 na 24 odsto u martu 2021. Par meseci kasnije, Rimac i Bugatti su i oficijelno udružili snage i spojili se u kompaniju pod imenom Bugatti-Rimac. Porsche poseduje 45 odsto udela u tom partnerstvu, dok ostatak pripada Rimcu.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime