Naslovna INFO Sada i zvanično: novi Civic Type R će biti premijerno predstavljen u...

Sada i zvanično: novi Civic Type R će biti premijerno predstavljen u junu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nova generacija Civica Type R je po prvi put „špijunirana“ još u maju 2020., ali tek u oktobru 2021. je Honda plasirala prve „tizere“.

Od tada do danas, mogli smo da vidimo malobrojne oficijelne prikaze, ali ono što sada znamo je kada će konačno biti skinut veo s popularnog japanskog „hot heča“.

Direktor Honde za Australiju, Stiven Kolins, izjavio je da će premijera biti održana sledećeg meseca: „Honda Civic Type R za 2023. će biti u potpunosti predstavljena u junu, kada počinje leto u Evropi.“

Nakon globalne premijere će uslediti prvo pojavljivanje u SAD početkom jula, tokom NTT IndyCar događaja na Mid-Ohio Sports Car Courseu. Ono što je pomalo čudno je što će prototip koji će biti prikazan u Ohaju i dalje biti kamufliran.

Smatra se da će Civic Type R otpevati Hondinu „labudovu pesmu“ u Evropi po pitanju korišćenja isključivo benzinskog motora. Ispod haube se očekuje evolucija poznatog 2,0-litarskog turbomotora. Prethodni FK8 je isporučivao obilje snage sa čitavih 320 „konja“, ali se entuzijasti naravno nadaju da će Hondini inženjeri u igru ubaciti dodatna „grla“. Ranije glasine u vezi s hibridnim pogonom, čini se da su bile neosnovane, tako da puritanci mogu da odahnu, CTR će zadržati staru dobru SUS formulu.

Honda je već potvrdila da će CRT biti dostupan isključivo kao „hečbek“ s manuelnim menjačem, što je slučaj i sa Si sedanom. Bez problema možemo da se kladimo da će novi Type R poobarati brojne rekorde za najbrže krugove na stazama širom sveta, naravno u klasi serijskih automobila s prednjim pogonom. Što se Nirburgringa tiče, aktuelni šampion je Renault Megane RS Trophy-R s vremenom od 7 minuta, 40,1 sekundom, postavljenim u aprilu 2019.

S tri papučice, „prgavim“ motorom i bez elektrifikacije, Civic Type R će u istoriji ostati kao jedan od poslednjih priuštivih performantnih automobila koji su se „do poslednjeg dana“ držali tradicionalnog recepta. U isto vreme, izgledaće „civilizovanije“ u odnosu na „trkačkog“ prethodnika. S tim u vezi, i dalje će posedovati veliko zadnje krilo i triling završetaka izduvnih cevi u stilu Ferrarija 458 Italia.

Auto Moto Show

Izvor: Carsales

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime