Naslovna INFO Snimljen momenat kada grom udara u Toyotu Prius (VIDEO)

Snimljen momenat kada grom udara u Toyotu Prius (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Vrlo dobro znamo kakvu silnu količinu energije sadrži munja. U mašti, čak može da nas lansira u prošlost ili budućnost, setimo se samo filma „Back to the Future“ (Povratak u budućnost).

Međutim, kada munja udari u automobil u realnom svetu, ne dovodi do „efekta vremeplova“. Umesto toga, ogromna količina elektriciteta će spržiti elektroniku na vozilu. Dobar primer za to je priloženi video.

Jutjuber pod imenom More Pi, proučava tornada i bavi se ekstremnim vremenskim prilikama. Tokom nedavnog rada na terenu, bio je u pravo vreme na pravom mestu, ili ako hoćete, na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, kada je njegov prijatelj okom kamere uhvatio munju kako udara njegovu Toyotu Prius.

Klip startuje iz unutrašnjosti vozila, iz kojeg More Pi snima olujni vetar, koji odnosi krov ambara. Dok je polako manevrisao vozilom, bljesnulo je plavičasto svetlo uz glasan prasak.

More Pi nije u istom momentu shvatio šta se desilo, dok se automobil jednostavno ugasio. Kolega iz drugog vozila je uhvatio trenutak kada munja udara u Prius, udarivši najpre u antenu, kreiravši vatrenu loptu. Takođe, lepo je moglo da se vidi kako elektricitet ide do tla.

Nakon udara, jedna od kamera u Priusu je prestala da snima video, ali je i dalje hvatala zvuk. Kamera usmerena ka nazad je nakratko „zabagovala“ ali je nastavila da radi. Ona usmerena ka More Piju, nije imala problema.

Jutjuber je kasnije izvestio da su u servisu morali da zamene kontrolni modul motora da bi dijagnostifikovali problem. Još tri ECU-a su zahtevala zamenu. Da bi uštedeo novac, More Pi će pokušati samostalno da popravi vozilo. Međutim, nije siguran da će i posle toga sve funkcionisati kako treba.

Foto: YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime