Naslovna INFO Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition kreiran u slavu auto-moto...

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition kreiran u slavu auto-moto sporta

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedesu možda u Formuli 1 ne ide onako kako je navikao, ali bez obzira na to, veze štutgartskog proizvođača s F1 timom su učvršćene novim Mercedes-AMG 63 S E Performance F1 Edition modelom.

Ovo je oda ogranku koji učestvuje u elitnoj auto-moto disciplini, a takođe slavi 55. rođendan brenda iz Afalterbaha, pridružujući se na taj način „Edition 55“ verzijama A klase, CLA i G klase.

Novajlija je prepoznatljiv već na prvi pogled zahvaljujući ekskluzivnom finišu, „Manufaktur“ alpsko-sivoj (nemetalik) boji, s AMG natpisom na bokovima automobila i sveprisutnim crvenim detaljima. Automobil počiva na kovanim naplacima od 21 cola s pet paoka u mat crnoj boji s crvenim ivicama, prateći na taj način temu točkova koji se nalaze na FIA F1 medicinskom vozilu, GT 63 S 4Matic+.

Što se drugih detalja tiče, u njih se ubraja AMG Aerodynamics paket, delimično razvijen u vazdušnom tunelu, u cilju unapređenja upravljivosti pri visokim brzinama. Ova specijalna edicija može da se pohvali i AMG Night paketom i AMG Night II paketom, koji donosi dodatne elemente u službi dinamičke pojave ovog automobila. AMG izduvni sistem je očigledno u igri, kao i zatamnjena stakla, posebna maska i oznake.

Prateći sličan obrazac prisutan kod „Edition 55“ modela, kabinski prostor je definisan crnom i crvenom bojom. AMG Performance sedišta su presvučena crnom napa kožom uz naravno crvene šavove. Više crvene može da se vidi na bezbednosnim pojasevima, a GT 63 S E Performance F1 Edition dobija i AMG Performance volan, presvučen kombinacijom napa kože i Dinamica mikrofibera, s kontrastnim crvenim šavovima.

Pragovi su osvetljeni, a ekskluzivna „Edition“ oznaka i specijalne patosnice zaokružuju dorade.

Što se motorizacije tiče, ispod haube se nalazi moćna mašina koja isporučuje 843 ks. F1 edicija je 23.800 evra skuplja u odnosu na „osnovni“ model u Nemačkoj.

Auto Moto Show

Izvor: Mercedes-AMG

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime