Naslovna ECO TECH Hyundai gradi fabriku elektromobila i baterija u SAD vrednu 5,54 milijardi dolara

Hyundai gradi fabriku elektromobila i baterija u SAD vrednu 5,54 milijardi dolara

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Sada i oficijelno, Hyundai Motor grupacija je potpisala sporazum s američkom saveznom državom Džordžijom, vezano za izgradnju proizvodnog pogona namenjenog električnim automobilima i baterijama.

Ovo je u skladu s Hyundaijevim ciljem da postane lider u oblasti električne mobilnosti na američkom tržištu.

Ova formalna objava je zapravo potvrdila prethodni izveštaj koji se pojavio ranije ovog meseca. Sporazum je potpisan na ceremoniji u Brajan Kauntiju, gde je bio prisutan guverner Džordžije, Brajan P. Kemp, drugi zvaničnici ove savezne države, kao i predsednik i generalni direktor Hyundai Motor Company, Džehun Čeng i glavni operativac korejske kompanije, Hose Munjos. Izvršni predsednik Hyundai Motor grupacije, Juisan Čang, virtuelnim putem se pridružio ceremoniji potpisivanja.

„SAD su oduvek zauzimale važno mesto u globalnoj strategiji grupacije, tako da smo mi oduševljeni što ulazimo u partnerstvo sa saveznom državom Džordžijom, da bismo ostvarili zajedničke ciljeve vezane za elektrifikovanu mobilnost i održivost u SAD“, rekao je Juisan Čang.

Hyundaijevi budući proizvodni pogoni električnih automobila i baterija će se nalaziti na lokaciji u Brajan Kauntiju, što je investicija vredna 5,54 milijarde dolara. To predstavlja deo Hyundaijevih prethodnih najava da će uložiti 7,4 milijarde dolara do 2025., da bi odnegovao buduću mobilnost u Americi, uključujući proizvodnju električnih automobila i ponudu pametnih mobilnih solucija.

Izgradnja će započeti početkom 2023., a plan je da komercijalna proizvodnja startuje u prvoj polovini 2025. S druge strane, objekat za proizvodnju baterija će biti uspostavljen kroz strateško partnerstvo, s detaljima koji će biti objavljeni kasnije.

Hyundai je saopštio da će se u postrojenjima proizvoditi širok spektar čisto električnih vozila za kupce u SAD. Fabrika baterija, s druge strane, želi da obezbedi stabilan lanac snabdevanja i izgradi zdrav ekosistem elektromobila u SAD.

Što je još važnije, očekuje se da kroz ovaj projekat bude kreirano oko 8.100 radnih mesta.

Auto Moto Show

Izvor: Hyundai

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime