Naslovna INFO Nissan Ariya ulazi u avanturu prelaska distance od Severnog do Južnog pola

Nissan Ariya ulazi u avanturu prelaska distance od Severnog do Južnog pola

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Čisto električna Nissan Ariya e-4ORCE, prevaliće put od Severnog do Južnog pola.

Za volanom japanskog elektromobila biće škotski avanturista Kris Remzi, koji će preći put od 27.000 kilometara preko par kontinenata.

Remzi će voziti specijalno opremljeni Nissan od Arktika preko Severne, Centralne i Južne Amerike, pre nego što konačno stigne na Antarktik. Ovo je prvi poduhvat takve vrste koji uključuje čisto električno putničko vozilo.

„Ponosni smo što možemo da objavimo partnerstvo s Krisom Remzijem i Pole to Pole ekspedicionim timom“, izjavio je Nissanov potpredsednik za marketing i prodaju, Asako Hošino. „Novi električni Ariya krosover vam omogućava da idete dalje, lakše i udobnije. S e-4ORCE kontrolnom tehnologijom koja obezbeđuje poboljšanu stabilnost i trakciju na različitim voznim podlogama, mi smo uvereni da će biti savršen partner za Krisa i njegov tim u okviru izazovnog električnog putovanja.“

Naravno, da bi se izborila s ledenim uslovima na Arktiku i Antarktiku, Remzijeva Ariya će biti temeljno modifikovana, počev od posebnog aero paketa karoserije, preko unapređenih točkova i guma, pa do specijalnog ogibljenja. Tu je i komplet posebnih krovnih svetala, koja će biti od pomoći u regionima gde nema veštačke svetlosti.

Tokom vožnje kroz američki kontinent, još jedna Nissan Ariya, ali u standardnom izdanju, biće vozilo podrške. Jasno, putovanje ovog vozila će biti završeno onog momenta kada Remzi točkovima stupi na antarktički teren.

Kada je Škot u pitanju, ovo nije njegov prvi iscrpljujući „rodeo“, jer je u avanturama s električnim automobilima prisutan preko decenije. On i njegova supruga Džuli su 2017. činili prvi tim koji je kompletirao Mongol Rally u jednom električnom automobilu, prevalivši preko 16.000 kilometara u Nissan Leafu.

„Naša misija je da pokažemo da se električna vozila mogu uhvatiti ukoštac s najtežim uslovima, od ekstremne hladnoće na polovima do vrelih i vlažnih džungli Južne Amerike, i ilustrujemo da su uzbudljiva za vožnju, usput ispunjavajući svakodnevne zahteve vozača širom sveta. Fantastično je imati tako važan i inovativan globalni brend za partnera u našoj ekspediciji“, rekao je Remzi.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime