Naslovna INFO Obuka i upoznavanje medija s Mercedesom EQS

Obuka i upoznavanje medija s Mercedesom EQS

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz i smart vozila, organizovala je obuku za medije za novi, potpuno električni model EQS.

Iskusni treneri iz Mercedes-Benz trening centara, predstavili su prisutnima sve novine u portfoliju brenda Mercedes-EQ, kao i konkretne napredne tehnologije koje se po prvi put primenjuju upravo na modelu EQS.

EQS je prva, potpuno električna luksuzna limuzina brenda Mercedes-EQ. To je prvi model zasnovan na modularnoj arhitekturi vozila za luksuzna električna vozila. Spajajući tehnologiju, dizajn, funkcionalnost i povezanost, EQS je na putu da oduševi i vozače i putnike. 

Sa dometom do 770 km (prema WLTP), pogonski sistem EQS-a ispunjava zahteve napredne limuzine u segmentu S klase. Veliki domet omogućen je i zahvaljujući aerodinamičnim performansama automobila. EQS je najaerodinamičnije serijsko vozilo na svetu, sa koeficijentom otpora od fascinantnih 0,20.

EQS kombinuje sofisticiranost, održivost, visoku tehnologiju i stil kao retko koji drugi automobil.

MBUX Hyperscreen predstavlja apsolutni hit u unutrašnjosti. Udubljeni ekran pruža se ispred putnika od levog do desnog A-stuba. Tri ekrana ispod staklenog poklopca se neprimetno spajaju u jedan i stvaraju potpuno nov način interakcije između putnika i tehnologije.

EQS je dizajniran sa idejom održivosti. On prevazilazi vožnju sa nultom emisijom, jer ovaj model se proizvodi u Nemačkoj na potpuno CO2 neutralnoj osnovi, i koriste se materijali koji štede resurse, kao što su patosnice napravljene od recikliranog materijala. Stoga, potpuno novi EQS nije samo impresivno vozilo, on predstavlja posvećenost održivom i boljem svetu.

Novi EQS je dostupan za naručivanje kao EQS 350, EQS 450+, EQS 580 4MATIC, Mercedes-AMG EQS 55 4MATIC. Početna cena za model EQS 350 je od 95.700 evra.  

Izvor: Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime