Naslovna SPORT F1 BMW se neće suprotstavljati Audiju i Porscheu u Formuli 1

BMW se neće suprotstavljati Audiju i Porscheu u Formuli 1

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Šef Volkswagen grupacije, Herbert Dis, potvrdio je nedavno da nemački konglomerat ima želju da uđe u Formulu 1 s Audijem i Porscheom.

Doduše, to se neće desiti pre 2026., kada će biti uvedena nova garnitura pravila, što će (ponovo) izmešati karte među učesnicima. Naime, između ostalog, motori s unutrašnjim sagorevanjem će se u potpunosti prebaciti na sintetička goriva. Budući da će premijum imena poput Audija i Porshea ući u „najbrži cirkus na svetu“, nameće se pitanje „a šta je BMW-om“?

Nažalost, Bavarci nemaju ambicije da se vrate u Formulu 1, što je potvrdio šef M divizije, Frank Van Mel. Objašnjavajući zašto neće doći do toga, on je kao razlog naveo regulativu vezanu za pogonske sklopove.

„Za nas, veoma je važno da ubrzamo priču vezanu za tranformaciju ka elektrifikaciji. U F1 se i dalje diskutuje o pravilima oko elektrifikacije. Za nas su stvari veoma jasne. Hajde da idemo brže u sve to.“

Umesto učešća u Formuli 1, bavarska kompanija ulaže velika sredstva u Le Mans Deytona hibrid (LMDh), za koji se očekuje da će stupiti na trkačku stazu 2024. Čak i bez povratka u „najbrži cirkus na svetu“, BMW će i dalje morati da se suoči s VW grupacijom, budući da Lamborghini, Porsche i Audi rade na sopstvenim LMDh projektima. Pridružiće im se Acura (Honda), Cadillac, Alpine i Peugeot.

Pored LMDh programa, BMW-ova sportska divizija ima i M4 GT3, s tim što će GT4 verzija biti obelodanjena sredinom juna na VIRginia International Racewayu tokom pete i šeste runde SRO Americas šampionata 2022. Tu je takođe ulazni M2 CS Racing, baziran na starom M2 F87. Ovaj kompaktni sportski kupe u serijskom izdanju predstavljaće tranziciju ka G87 modelu u mesecima pred nama.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime