Naslovna INFO Mercedes-AMG E63 Final Edition vesnik završetka jedne ere

Mercedes-AMG E63 Final Edition vesnik završetka jedne ere

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedes-Benz je na putu da predstavi novi GLC, koji će pristići u blago hibridnom i PHEV izdanju, što je neizbežan pravac u aktuelnoj eri elektrifikacije.

Međutim, ovo nije jedini novi model na koji ljubitelji Mercedesa čekaju.

Novosti u vezi s Mercedes-AMG E63 S Final Edition izdanjem se pomaljaju na horizontu kako se bliži premijera GLC-a. Ono što je još važnije je što će Final Edition biti „poslednji Mohikanac“, u smislu da se radi o finalnoj AMG E klasi koja će biti pogonjena V8 motorom.

Dakle, glasine kažu da naredna W214 generacija Mercedesa E klase neće imati u ponudi V8 pogonsku jedinicu, a to se odnosi i na AMG modele. Doduše, ovo nije zvanično potvrđeno, međutim Mercedesov top menadžment je navodno precrtao osmocilindarski pogonski agregat. Ukoliko ste zagriženi fan kombinacije E klase i V8 motora, Final Edition je poslednja šansa da se „častite“ takvim (novim) automobilom.

Mercedes-Benz tek treba oficijelno da objavi AMG E63 S Final Edition, ali preliminarni detalji su već „procureli“ zahvaljujući ljudima bliskim dešavanjima.

Spolja gledano, AMG E63 S Final Edition će biti u mat finišu s komponentama od ugljeničnih vlakana i garniturom naplataka od 20 cola. Kabinski prostor će takođe posedovati finiš od ugljeničnih vlakana, kao i sportski volan i sedišta s kontrastnim žutim šavovima. Više detalja će biti obelodanjeno prilikom zvaničnog predstavljanja, posebno što se tiče cenovnika, koji će verovatno biti „papreniji“ u odnosu na standardni E63 S.

Prošle godine, V8 je bio povučen iz Mercedesove ponude zbog problema s kvalitetom, dok je s druge strane, šef AMG-a, Filip Šajmer, tvrdio drugačije, rekavši da će V8 biti prisutan narednih 10 godina, doduše u različitim formama.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime