Naslovna ECO TECH DeLorean Alpha5 predstavljen kao performantni električni kupe s dometom od 483 km

DeLorean Alpha5 predstavljen kao performantni električni kupe s dometom od 483 km

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

DeLorean se i zvanično vratio, spreman da uđe u voz budućnosti, uskočivši u jedan od „električnih“ vagona s novim Alpha5. U velikoj meri kao model u kojem je pronašao inspiraciju, ikoni DMC-12, i novajlija dolazi u formi atraktivnog kupea s vratima u vidu galebovih krila. Dizajn potpisuje niko drugi do Italdesign.

Zapravo, vrata sa šarkama na gornjem delu i pregrade na zadnjem staklu, u suštini su jedini elementi koji evociraju na prošlost. Sve ostalo je u modernom stilu.

U skladu s trendom koji prati današnje elektromobile, točkovi su masivni a farovi i zadnja svetla tanki. Karoserija koju krase zakrivljene linije ugošćava priključak za punjenje na prednjem krilu s vozačeve strane, tako da nema više potrebe za podizanjem haube da bi se skidao čep rezervoara. Alpha5 ima dvotonski finiš i padajuću liniju krova, koja podseća na automobil iz kultne trilogije „Povratak u budućnost“.

Što se unutrašnjosti tiče, nema više fluks kondenzatora, koji je napravio mesta za dva individualna zadnja sedišta. Kao i u slučaju modernih premijum elektromobila, i Alpha5 se odrekao gotovo svih fizičkih kontrolnih jedinica, jer se sve nalazi na ekranu osetljivom na dodir na „plutajućoj“ centralnoj konzoli. Ispred vozača se nalazi digitalni klaster instrumentacije i na dnu zaravnjen volan. Ulazak na zadnja sedišta bi trebalo da bude „mačji kašalj“ s obzirom na široka vrata u vidu „galebovih krila“ i odsustvo B stuba.

DeLorean ostaje škrt na detaljima u vezi s pogonskim sklopom, ali ono što znamo je da do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 241 km/h. Paket baterija ima kapacitet od preko 100 kWh, što je po EPA-i dovoljno da se uz pomoć jednog punjenja pređe 483 kilometra. Ovo se sve odnosi na „osnovni model“, što znači da su oni „naoštreniji“ na putu.

Ono što takođe znamo je da ovaj električni kupe ima izuzetno nizak koeficijent otpora vazduha od samo 0,23, što doduše nije najbolji postojeći rezultat, jer Mercedes EQS može da se pohvali s Cd od samo 0,20. Srećom, ispod haube motora nema više neubedljivog V6 benzinca iz Peugeot-Renault-Volvo kooperacije, jer je zamenjen za sada nepoznatom električnom postavkom koja obezbeđuje sprint od 0 do 142 km/h za samo 4,35 sekundi.

Novajlija je značajno veći od svog prethodnika, s dužinom od 4.995 milimetara, širinom od 2.044 i visinom od 1.370 milimetara. DeLorean kaže da će premestio proizvodnju u Italiju, dok će pogonski sklop obezbeđivati snabdevač iz Velike Britanije.

Samo 88 primeraka će biti proizvedeno, s tim što će uslediti V8 sportski kupe. Ukoliko sve bude teklo po planu, proširen portfolio će uključiti električnu limuzinu i vodonično pogonjeni SUV. nakon javnog debija u avgustu u Pebl Biču, DeLorean Alpha5 će ući u proizvodnju 2024. godine.

Auto Moto Show

Izvor: DeLorean

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime