Naslovna ECO TECH Stellantis i Toyota najavili novo zajedničko lako komercijalno vozilo, kao i električnu...

Stellantis i Toyota najavili novo zajedničko lako komercijalno vozilo, kao i električnu verziju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Stellantis i Toyota uživaju u aktuelnom partnerstvu koje akcenat stavlja na laka komercijalna vozila namenjena evropskom tržištu.

Ova dva konglomerata sada najavljuju proširenje saradnje koje će uključiti nova velika komercijalna vozila, koja će zapravo biti treći karoserijski tip u okviru partnerstva. Ono što je još važnije je da će dobiti čisto električnu verziju.

Za sada, nema mnogo poznatih detalja u vezi s tehnologijom novog komercijalnog vozila, mada je oficijelno objavljeno da je razvijeno od strane Stellantisa, kao i da ga distribuira Toyota na Starom kontinentu.  Novo radno vozilo će se proizvoditi u dve Stellantisove evropske lokacije, u Glivicama u Poljskoj i Atesi u Italiji.

Kada pristigne na tržište 2024., biće prvo Toyotino vozilo u segmentu velikih komercijalnih vozila. Mada za sada ništa ne može da bude potvrđeno, novajlija će verovatno biti naslednik današnjeg Ducata, koji dobija varijantu s nultom emisijom.

„S ovim trećim uspešnim angažmanom, Stellantis dodatno demonstrira svoju ekspertizu u segmentu komercijalnih vozila, kao i razvoju baterijsko-električne tehnologije, kreirane da podrži čitav spektar potreba“, rekao je Karlos Tavares, šef Stellantisa. „Ovaj sporazum ojačava našu vodeću poziciju u EU30 za laka komercijalna vozila i vozila niske emisije, i pomera nas korak bliže ostvarivanju Dare Forward 2030 cilja, koji podrazumeva lidersku poziciju u kategoriji globalnih komercijalnih vozila, u smislu tehnologije, proizvodnje, tržišnog udela i profitabilnosti.“

Stellantis i Toyota sarađuju na planu lakih komercijalnih vozila od 2012. U osnovi, Toyota plaća da dobija verzije postojećih LCV-a iz različitih brendova pod Stellantisovim krovom, da bi ih evropskim kupcima prodavala s Toyotinim bedžom.

Na segment lakih komercijalnih vozila u Evropi se odnosi značajan deo ukupne prodaje novih automobila na Starom kontinentu. Uprkos zanačajnom padu tokom prvog kvartala 2022. (-18,1 odsto), broj novih registracija komercijalnih vozila u EU je iznosio 411.097 jedinica. Ovu brojku je saopštila Evropska asocijacija proizvođača automobila, koja uključuje 16 glavnih evropskih proizvođača automobila, kamiona, vanova i autobusa.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime