Naslovna INFO Peugeot 408 se transformiše u krosover kupe

Peugeot 408 se transformiše u krosover kupe

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Verovatno se sećate špijuniranog kupe krosovera baziranog na Peugeotu 308 od pre par meseci. Mnogi su mislili da se radi o  modelu koji će poneti oznaku 4008. Međutim, kako se ispostavilo, novajlija je zapravo 408.

Iz Peugeota su izdali saopštenje u kojem se kaže da vozilo „kombinuje karakteriske SUV-a s dinamičnom siluetom ’fastbeka’“. Model cilja „na one kojima automobil predstavlja zadovoljstvo“ i „ujedno unosi dodatnu atraktivnost u porodicu modela francuske marke“.

Uz saopštenje, tu je i „tizer“ koji delimično prikazuje prednji deo Peugeota 408 za 2023. Krasi ga tipična korporativna maska, ukrašena novim logoom u sredini, dok se oznaka „408“ nalazi iznad, na delu ispred haube motora. Iza B stubova, krov odlikuje padajuća linija, što otkrivaju špijunske fotografije. Tu su elegantne LED svetlosne jedinice napred i pozadi, a vrlo verovatno i plastična oivičenja donjih sekcija karoserije.

Po svemu sudeći, novi 408 će počivati na EMP2 platformi, koja čini osnovu za brojne Stellantisove modele, od Peugeota 308 do 5008. Različita vozila DS-a, Citroena i Opel/Vauxhalla koriste istu konstrukciju, uključujući DS 7 Crossback, C5 Aircross i Grandland.

Pogonske opcije očigledno predstavljaju nepoznanicu, a ako bismo ušli u pretpostavke, rekli bismo da će novajlija biti lansiran s benzinskim motorima, od kojih će neki (ili možda svi) posedovati blagu hibridnu asistenciju. „Plug-in“ hibrid bi takođe mogao biti na meniju, uz baterijsko-električnu varijantu, budući da je dotična arhitektura kompatibilna s pogonskim sklopovima nulte emisije.

U smislu veličine, a verovatno i cenovnog razreda, novi 408 će biti direktan izazivač Renault Arkane, kada bude debitovao krajem juna 2022.

Auto Moto Show

Izvor: Peugeot

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime