Naslovna INFO Acura ARX-06 Prototype se sprema za takmičenje u 2023.

Acura ARX-06 Prototype se sprema za takmičenje u 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Acura je predstavila prve prikaze budućeg trkača. Radi se o LMDh Prototipu pod imenom ARX-06. Dizajn je odradio Acura Design Studio, a učestvovaće u IMSA WeatherTech SportsCar GTP šampionatu 2023.

Novi trkački automobil će se takmičiti u LMDh Prototip klasi, što je novoformirani ogranak auto-moto sporta, začet 2021. Acurin pulen će se suočiti s ekvivalentima iz Cadillaca i Porschea (između ostalih).

Pravila za LMDh i Le Mans Daytona klasi hibridnih prototipova, formirana su tako da kreiraju most između IMSA WeatherTech SportsCar šampionata u Severnoj Americi i FIA WEC šampionata u ostatku sveta.

Izjednačavanje pravila će timovima olakšati da koriste iste trkače u oba šampionata ukoliko tako žele, uz mogućnost da se kasnije uključe u neku od serija.

Acurin model je dobio ime ARX-06, što je zapravo akronim za Acura Racing eXperimental šeste generacije. Japanska marka je započela takmičenje 1991., a njene napore podržava  Honda Performance Development, što je trkački ogranak kako za Acuru Motorsports tako i Hondu Racing u Severnoj Americi.

Dok dizajn karoserije potpisuje Acura Design Studio, šasiju je kreirala Oreca, koja je ujedno i konstruiše. Ova šasija će činiti osnovu i za sve druge LMDh modele, dok će svaki uključeni proizvođač imati mogućnost da implementira specifičnu karoseriju, aerodinamiku i jedinicu s unutrašnjim sagorevanjem.

Acura je potvrdila da će se s novim ARX-06 takmičiti u IMSA WeatherTech SportsCar šampionatu u GTP kategoriji, koja je elitna, počev o 2023.

Japanci za sada nisu najavili ulazak u trku 24 časa Le Mana, koja pripada WEC seriji, ali bi to moglo eventualno da se promeni 2024.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime