Naslovna INFO Suzuki Hayabusa vs Lamborghini Aventador SVJ (VIDEO)

Suzuki Hayabusa vs Lamborghini Aventador SVJ (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Lamborghini Aventador SVJ je među najmoćnijim i najbržim članovima svoje porodice. Radi se o superautomobilu orijentisanom na trkačku stazu, što znači da je prošao kroz kuru „mršavljenja“ i druge dorade. Međutim, da li to nešto znači u poređenju sa Suzuki Hayabusom.

Japanski motocikl za 2022., takođe poznat kao GSX-1300RR, sada je u svojoj trećoj generaciji. Interesantno je da je po pitanju snage  slabiji u odnosu na prethodnika, ali je i on u međuvremenu izgubio na težini. Naravno, ovde se nameće pitanje da li je to uopšte bitno? Hajde da bacimo pogled na statistiku.

Lamborghini Aventador SVJ je pogonjen modifikovanim 6,5-litarskim V12, koji isporučuje 770 ks i 720 Nm maksimalnog obrtnog momenta, koji se šalje na sve točkove. S klima uređajem i ostalim neophodnostima, ima masu od 1.525 kilograma. Pre dolaska Aventadora Ultimae, bio je najbrži Aventador u ponudi, s maksimalnom brzinom od 352 km/h.

S druge strane, linija koja je nekada bila priznata kao najbrža u segmentu serijskih motocikala, treća generacija Hayabuse trenutno koristi četvorocilindraš radne zapremine 1.340 ccm. Primerak koji je stao „na crtu“ Aventadoru raspolaže sa 190 ks i 150 Nm, koji se šalju na zadnji točak. Masa motocikla iznosi 264 kilograma.

Gledajući brojke nije lako odrediti pobednika. Ono što je bitan faktor je i veština vozača, posebno što se dvotočkaša tiče.

Sa svim ovim stvarima na umu, da li moćna Hayabusa može da pobedi jednako impresivni Aventador SVJ u pravolinijskoj trci?

Pogledajte video, što će vam pružiti konačan odgovor.

Auto Moto Show

Izvor: CarVow via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime