Naslovna INFO BMW M2 za 2023. poslednji M model bez bilo kakvog vida elektrifikacije

BMW M2 za 2023. poslednji M model bez bilo kakvog vida elektrifikacije

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kako regulativa i restrikcije sve više stežu automobilski sektor, uz nametnute rokove vezane za prestanak prodaje vozila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem, dani tradicionalnih četvorotočkaša su odbrojani.

Što se BMW-a tiče, u elektrifikaciju se ušlo gotovo punom snagom, a taj proces se dešava i s omiljenom M divizijom, koju vodi Frank van Mel.

BMW XM je prvenac po pitanju elektrifikovane budućnosti BMW Motorsporta. Ovaj moćni SUV će u proizvodnju ući krajem 2022., ali ako se pitate koji će od automobila s M značkom poslednji biti pogonjen konvencionalnim pogonskim sklopom, van Mel je potvrdio da će to biti novi BMW M2 za 2023.

U intervjuu za nemački Bimmer Today, šef BMW M divizije je potvrdio da će M2 biti finalno vozilo sportskog ogranka bavarske marke bez bilo kakvog oblika elektrifikacije.

„BMW M2 s rednim šestocilindarskim motorom i zadnjim pogonom, definitivno će biti vozačka mašina za puritance. U perspektivi ćemo biti svedoci proširenja elektrifikacije kod drugih vozila, naravno u različitim formama, počev od 48-voltnog električnog sistema i „plug-in“ hibrida, pa do čisto električnih pogona. Na taj način, M2 će biti poslednji M model pokretan isključivo motorom s unutrašnjim sagorevanjem, čak i bez 48-voltnog sistema u igri“, rekao je van Mel.

S tim u vezi, ukoliko niste (još uvek) zagrejani za elektrifikovane BMW M modele, M2 je poslednja šansa da se „ponovite“. Ono što je još bolje je da ovaj rasni „Bimmer“ dolazi i s manuelnim menjačem.

G87 generacija BMW-a M2 je delimično otkrivena kroz nedavno „procureo“ materijal. Premijeru očekujemo tokom ove godine, a u međuvremenu, ikona u vidu BMW M3 Touringa će svoje prvo javno pojavljivanje imati na Festivalu brzine u Gudvudu 23. juna.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstMate Rimac predviđa svetlu budućnost za Bugatti
Sledeći tekstKineski BYD uskoro snabdeva Teslu Blade baterijama (VIDEO)

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime