Naslovna INFO Džek Miler potpisao dvogodišnji ugovor s fabričkim KTM timom

Džek Miler potpisao dvogodišnji ugovor s fabričkim KTM timom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

KTM je potvrdio da će se trostruki pobednik u MotoGP trkama, Džek Miler, pridružiti fabričkom timu sledeće sezone. Australijanac je s austrijskim timom potpisao dvogodišnji ugovor.

Džek Miler, koji se povezuje s prelaskom u KTM još od MotoGP-a Francuske u Le Manu, zameniće Migela Oliveiru.

Kako je bivalo jasnije da je Ducati u potrazi za novim  fabričkim vozačem, priče o prelasku Australijanca u KTM su se pokazivale tačnijim. Konačno, austrijski tim je i zvanično potvrdio vesti u četvrtak.

Vozeći za Ducati poslednjih pet sezona, uključujući i aktuelnu kampanju, Miler će se naći na MotoGP trkaču trećeg proizvođača u karijeri, budući da je debitovao na Hondi 2015.

Milerov prelazak u KTM ujedno znači da će ponovo sarađivati s bivšim šefom Pramac Ducatija, Frančeskom Gvidotijem, koji je postao menadžer Red Bull Factory Racing tima početkom ove godine.

„To što ćemo imati Džeka uz Breda Bindera u našem timu znači jako pojačanje“, rekao je Gvidoti. „Poznajem ga dobro, znam da je veliki radnik i šta može da donese.

Verujem da će nam njegov karakter i način na koji će voziti KTM RC16 pomoći u ovoj fazi našeg projekta.

Poput Breda, Džek je rasni trkač, on će pronaći limite i maksimum u svim uslovima i paketima, trudeći se da izvuče maksimalne rezultate, što je redak kvalitet. Sledeće dve sezone će biti uzbudljive!“

Mada nije loše startovao u ovogodišnjoj MotoGP kampanji, Miler nije ostvario neophodnu konzistentnost u vožnji, što dokazuju poslednje dve runde šampionata. Australijanac je u Muđelu i Barseloni osvojio ukupno tri poena, dok se jedna od njegovih potencijalnih zamena, Horhe Martin, borio „na ivici noža“, došavši do drugog mesta nakon „peha“ Aleša Espargara.

Milera je nadmašio i Enea Bastijanini iz Gresinija, koji je i dalje jedini vozač s više od dve pobede do sada u tekućoj sezoni. Moto2 šampion iz 2020. se smatra „pikom broj 1“ kada je reč o dolasku u Ducatijev fabrički tim.

Budući da je Miler ranije bio član KTM-ovog Moto3 programa, direktor KTM Motorsporta, Pit Bajrer, smatra da će njegov dolazak biti značajan za tim.

„Naravno da poznajemo Džeka još od ’buma’ koji je napravio s Akijem i Moto3 programom, a veliko je zadovoljstvo uvesti vozača njegovih sposobnosti u našu MotoGP strukturu“, rekao je Bajrer. „On je ostavio pozitivne utiske tako da smo ostali u kontaktu. Džekov pristup i stav prema trkanju slični su našim. Veoma sa ponosan što ponovo dolazi u Red Bull KTM.“

Budućnostu u MotoGP-u i dalje „otvorena“ – Oliveira na oku ima Ducati

Dok su u Milerovom slučaju stvari potpuno jasne zahvaljujući potvrđenom prelasku u KTM, Portugalac nije te sreće.

Oliveira, za kojeg su išle priče da će preći u LCR Hondu, i dalje „čeka u redu“ za japanski tim, a drugu mogućnost za njega predstavlja Gresini Ducati.

Budući da će Bastianini po svemu sudeći preći ili u fabrički Ducati ili Pramac, sedište u Gresiniju će po svemu sudeći biti otvoreno.

Nakon što mu je KTM ponudio da ostane u Tech3 timu, što je Oliveira odbio, Portugalac je imao razgovore s Gresinijem u Kataloniji.

U potonjem intervjuu on je rekao sledeće: „Moj cilj je da vozim konkurentan motocikl. To je slučaj s Ducatijem trenutno. Čini se da je jedno sedište u Gresiniju dostupno.

Imali smo mali sastanak, želeli smo da se upoznamo, seli smo i razgovarali. Za sada ništa ozbiljno, tako da je moja budućnost i dalje otvorena. Moj cilj je da vozim motocikl koji je sposoban da pobeđuje u trkama.“

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime