Naslovna INFO Alfa Romeo F1 ORLEN tim slavi dolazak modela Tonale u evropske salone

Alfa Romeo F1 ORLEN tim slavi dolazak modela Tonale u evropske salone

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Povodom Velike nagrade Azerbejdžana, bolid C42 biće ofarban u spektakularnu trobojnu šaru kako bi obeležio Dan otvorenih vrata modela Tonale brenda Alfa Romeo koji će se održati u istom periodu širom evropske prodajne mreže ove kompanije.  

Ova šara uključuje zeleni poklopac motora i prepoznatljivo osvetljenje njegovih prednjih farova. 

Odvažan i inovativan, Tonale će biti zvezda i u Formuli 1 i u ekskluzivnim salonima Alfa Romea, jer poziva sve obožavaoce ovog brenda, koji je simbol italijanske sportske vožnje od 1910. godine, i inspiriše ceo svet iz Italije.

Alfa Romeo Tonale će ovog vikenda imati premijeru u salonima ključnih evropskih tržišta na impresivnom događaju „Otvorena vrata“ koji će pozvati čitavo Alfa Romeo pleme, odnosno ljubitelje Alfa Romea iz njegove prošlosti, sadašnjosti i budućnost. U istom periodu, Alfa Romeo F1 ORLEN tim će se takmičiti na Velikoj nagradi Azerbejdžana u Bakuu sa bolidom C42 Formule 1 „odevenim“ u čudesno trobojno ruho koje slavi ovaj istorijski trenutak. 

Dizajnirana od strane Centro Stile Alfa Romeo, ova šara će odati počast modelu Tonale, prvom elektrifikovanom C-SUV-u ovog brenda. Sa ovim vozilom, brend pravi korak napred ka novoj eri povezivanja i elektrifikacije, a sve to uz zadržavanje neuporedivog sportskog karaktera koji ga je učinio globalnim simbolom još 1910. godine. 

Novi izgled je naglašen poklopcem motora čija je boja potpuno redizajnirana. Njegova uobičajena crvena zamenjena je podebljanom zelenom, koja je, zajedno sa Blu Misano-m, početna boja modela Alfa Romeo Tonale i podseća na poznatu boju Montreal Green. 

Na zelenom poklopcu motora nalazi se dijagonalna linija koja karoseriji vozila daje dinamičniji izgled. Ovde se mogu naći reči Alfa Romeo — aluzija na početak 20. veka kada su se nalazile na trkačkim bolidima — i, odmah ispod, reč Tonale, model koji vodi Alfa Romeo u budućnost. 

Bela linija se spušta niz poklopac motora i ka nepogrešivim prednjim farovima modela Alfa Romeo Tonale, koji su moderna iteracija koncepta „3+3“ na kultnim modelima kao što su SZ Zagato ili Proteo koncept. Isti dizajn stvara upečatljivu šaru na celoj zelenoj površini, a iznad se ističe legendarni simbol „Quadrifoglio“ na dijagonalnom preseku zelene i bele. 

Tako zelena postaje komplementarna boja osnovnim bojama bele i crvene na zvaničnoj livreji modela C42. Ovo spektakularno trobojno vozilo pokazaće vozači Valteri Botas i Džou Guanju u uličnoj trci u Bakuu, lokaciji osme trke F1 Svetskog prvenstva. Šema boja je autentična počast italijanskom dizajnu Alfa Romea, koji uveseljava svoje strastvene obožavatelje širom sveta. Zaista, strast je uvek bila osnovna vrednost za Alfa Romeo tokom njegove istorije. Samo treba podsetiti da je to bio prvi proizvođač automobila koji je postao šampion sveta u Formuli 1. 

Livreja Alfa Romeo automobila tima ORLEN F1 takođe naglašava važnu vezu između Alfa Romea i Saubera. Ova intenzivna saradnja ima za cilj izvlačenje maksimuma iz znanja Formule 1 i razvoj novih strateških sredstava. Na kraju krajeva, F1 je izuzetna laboratorija za promene koja je ostvarila napredak u hibridnoj tehnologiji, upravljanju velikim podacima, veštačkoj inteligenciji i razvoju najnovijeg softvera. Sve su ovo strateške oblasti za brend poput Alfa Romea, čiji su glavni prioriteti tehnološka izvrsnost i vrhunski kvalitet. Ni Tonale nije izuzetak, jer svojih pet kamena temeljaca dizajna podiže na najviši nivo: nepogrešiv italijanski dizajn, tehnologija i povezanost koje postavljaju rekorde, elektrifikacija nove generacije, neuporediva dinamika vožnje i fokus na vozača. 

Alfa Romeo je odabrao inovativan i odmah dostupan način da otkrije trobojnu šaru kojom se slavi komercijalni debi Alfa Romeovog modela Tonale: JigSpace, prva otvorena platforma na svetu koju generišu korisnici sa App Clips-om i webAR -om. Ovaj napredni softver može da stavi interaktivnu 3D verziju Alfa Romeovog bolida C42 F1 ORLEN tima u ruke fanova širom sveta. Jednostavnim praćenjem QR koda, JigSpace će omogućiti Alfa Romeo fanovima da se približi operaciji F1 i uživa u potencijalu metaverzuma kroz impresivno 3D iskustvo.   

Preko QR koda ili linka možete otkriti novu šaru bolida C42 sa impresivnim 3D iskustvom. 

Izvor: Alfa Romeo

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime