Naslovna BEZBEDNOST BMW X3 vrlo dobar na ispitu “severnog jelena” (VIDEO)

BMW X3 vrlo dobar na ispitu “severnog jelena” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Postoji nekoliko ispitnih vežbi kroz koje tesiramo do koje mere su naše (sve veće) mašine agilne i bezbedne u vožnji.

Jedna od njih je čuveni „test severnog jelena“, nazvan po manevru koji simulira izbegavanje iznenadne prepreke na putu, što u nekim zemljama, gde je ovaj test izmišljen, može da bude  – los.

U Španiji nema losova, ali zato je firma pod imenom km77.com, najpoznatija po tome što testira vozila uz pomoć poligona i čunjeva, a u centru pažnje je ovoga puta bio BMW X3, koji je osvežen za 2022.

Primerak iskorišćen za ovaj ispit je X3 s dizel motorom i pogonom na sve točkove. Automobil poseduje nekoliko opcionala, uključujući i M paket, koji donekle spušta ogibljenje. Tu je takođe garnitura većih točkova (20 cola), koji su naglašeniji od onih osnovnih od 18 cola. Šire su i gume, 245 milimetara napred i 275 milimetara pozadi.

Pri brzini od 77 km/h, X3 je umalo briljirao u prvom pokušaju, ali je ipak zakačio jedan čunj prilikom manevra oštrog skretanja ulevo. U video klipu se može vidwri kako poskakuje i proklizava tokom tog pokušaja.

Najbolji pokušaj X3 je izveo pri 81 km/h, besprekorno izbegavši sve čunjeve bez bilo kakvih teškoća. Međutim, interesantno je da test vozač nije uspeo da ponovo ovaj uspeh pri nižoj brzini od 79 km/h.

Što se slaloma tiče, vozač je istakao da X3 nema nikakvih problema tokom prolaska čunjeva. Upravljački sistem ima brz odziv, ali nije mogao da napravi bolji rezultat zbog težine vozila. U svakom slučaju, BMW X3 je kompletirao slalom u vemenu od 24,5 sekundi, što je identično Mercedes-Benzu EQS.

Izvor km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime