Naslovna INFO Audi A3 potvrđen kao ulazni model marke iz Ingolštata od sledeće generacije

Audi A3 potvrđen kao ulazni model marke iz Ingolštata od sledeće generacije

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Audi će pre nego što je planirano reći „auf wiedersehen“ Q2 krosoveru, koji će biti ukinut nakon samo jedne generacije.

A1 iz B segmenta će doživeti istu sudbinu, jer marka „četiri prstena“ prioritet stavlja na veće i skuplje automobile. Gde se onda tu nalazi A3? Šef kompanije, Markus Disman, rekao je da ovaj kompaktni model ima budućnost u okviru game marke iz Ingolštata, gde će poslužiti kao ulazni model, nakon eutanaziranja A1 i Q2.

„Kada govorimo o ulaznom nivou, A3 ili njegov naslednik, verovatno će popuniti tu nišu, tako da mogu potvrditi da će naša ponuda krenuti od tih modela.“

Krajnji deo njegove izjave sugeriše da će biti više od jedne dostupne verzije. Nije jasno da li on misli samo na Sportback i Sedan ili i Q3. Krosover iz ovog segmenta će definitivno stupiti na scenu, budući da je ranije najavljeno da će Cupra i Terramar biti proizvođeni u istoj fabrici u Đeru u Mađarskoj, pored mehanički srodnog Q3 naredne generacije.

Audijev čovek broj 1 nije išao u detalje u vezi s kursom koji će A3 zauzeti, ali logika nam govori da će biti isključivo dostupan u električnoj varijanti. Ova nemačka premijum marka je već najavila da će njen poslednji model s motorom SUS biti lansiran 2025. U međuvremenu, aktuelna, četvrta generacija A3 je na scenu stupila maja 2020., tako da će s nama biti do otprilike 2027. Do tada, svi novi Audiji će biti čisto električni.

Rival iz Štutgarta, Mercedes-Benz, smanjiće broj modela u kategoriji kompaktnih vozila sa sedam na četiri, dok se u poslednjem izveštaju spekuliše da su neki od BMW-ovih malih modela pogonjenih motorima s unutrašnjim sagorevanjem takođe ugroženi. Nemački premijum trio čini se da postepeno fokus prebacuje na veća vozila, bez obzira što se prodaju u manjim brojevima, iz prostog razloga što su njihove profitne marže mnogo više.

Da se vratimo na A3. Špijunske fotografije su obelodanile da su derivati s povišenim klirensom na putu, a verovatno će poneti „Allstreet“ sufiks, „kopirajući“ nedavno preimenovani, revidirani A1. Redovna restilizacija tokom sredine životnog ciklusa se očekuje 2024. i trebalo bi da uključi potentne S3 i RS3. Naravno, ikona u vidu petocilindarskog motora je nažalost na svojoj samrtnoj postelji, tako da je krajnje vreme za sve ljubitelje ovog agregata da priušte jedan.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime