Naslovna ECO2 Mercedes-Benz i VW grupacija su za zabranu motora SUS od 2035.

Mercedes-Benz i VW grupacija su za zabranu motora SUS od 2035.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prošle sedmice, Evropska komisija je izglasala podršku predloženoj zabrani prodaje novih putničkih vozila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem u EU, počev od 2035.

Novi zakon, koji je još uvek predmet diskusija između država članica, izazvao je reakcije najsnažnijih evropskih ekonomija, Nemačke i Francuske, koje kažu da je plan preambiciozan i skup, kao i da će imati negativan uticaj na industriju.

Međutim, dva velika proizvođača automobila, Mercedes-Benz i Volkswagen, izjasnili su se za plan, smatrajući da je on ostvariv.

Proizvođač iz Volfsburga je bio prvi koji je reagovao tako što je izrazio podršku zabrani motora SUS sredinom naredne dekade. Strategija dekarbonizacije Evropske unije jeste „ambiciozna ali je ostvariva“, saopštio je Volkswagen, dodavši da je tranzicija ka električnoj mobilnosti nepovratna. VW je dodao da „je to jedini smislen način u ekološkom, tehnološkom i ekonomskom smislu, da se motori SUS zamene što je brže moguće“.

Što se Štutgarta tiče, i on je izrazio podršku predloženoj zabrani prodaje novih automobila s konvencionalnim motorima. I ne samo to, već Mercedes-Benz kaže da bi mogao cilj da ostvari pre stupanja zakona na snagu. „Do 2030., spremni smo da ponudimo čisto električnu gamu, gde god to tržišni uslovi dozvoljavaju“, rekao je Ekart fon Kleden, šef spoljnih odnosa u Mercedesu. „Ova odluka stavlja breme na zakonodavce, koji treba da osiguraju da neophodna infrastruktura bude na svom mestu.“

Volkswagen i Mercedes nisu jedini proizvođači koji podržavaju zabranu. Ford, Stellantis i Jaguar su takođe među kompanijama koji su generalno za ukidanje motora s unutrašnjim sagorevanjem u Evropi od 2035. Pre nego što novi zakon bude finalizovan i odobren, njega mora potpisati svih 27 članica EU. Budući da su velike ekonomije kao što su Nemačka, Francuska i Italija, protiv zakona u trenutnoj formi, ovo bi mogao da bude težak zadatak.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime