Naslovna ECO2 Volkswagen će GTX izdvojiti kao zaseban brend

Volkswagen će GTX izdvojiti kao zaseban brend

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Volkswagen želi da GTX liniji podari izraženiji brend imidž u okviru ID. porodice električnih vozila.

Revolucija započinje s nedavno lansiranim ID.4 GTX i ID.5 GTX, koji će dobiti sveobuhvatniju standardnu opremu. Na kraju, Volkswagen će lansirati GTX varijante za svaki ID. model, gde će one deliti dizajnerske detalje i karakteristike.

Sportske GTX varijante Volkswagena ID.4 i ID.5 unapređene su s više opreme i novim akcentima po pitanju dizajna, što za cilj ima izgrađivanje GTX brenda unutar VW-ove električne divizije. Ono što je nekada predstavljalo opcionale koji su se prodavali u okviru Design i Comfort paketa, biće ponuđeni kao standardna oprema od sada pa nadalje. Pored toga, Volkswagen ima za cilj da ojača GTX brend jedinstvenim dizajnerskim karaktristikama, kao i crno-crvenim akcentima kako spolja tako i iznutra.

Što se eksterijera tiče, u centru pažnje su sjajno crni detalji za krovni nosač, C stub, spoljne retrovizore i difuzor. Ovi akcenti su pojačani opcionim sjajno crnim naplacima od 21 cola. Zajedno sa standardnim crnim krovom i zatamnjenim staklima, oni dobrinose atraktivnijoj pojavi.

Kada govorimo o unutrašnjosti, crvena tema dominira. Ova boja je iskorišćena za dekorativne šavove kroz čitav enterijer, uključujući i volan. Opciona premijum sportska sedišta su takođe dekorisana crvenim opšivom.

Standardna oprema GTX modela je obogaćena dodatkom grejanog vetrobrana, zatamnjenih bočnih i zadnjih stakala, prednjih sedišta s funkcijom grejanja, dva USB-C interfejsa i varijabilnog centralnog grebena. Ugođaj po pitanju temperature je takođe poboljšan zahvaljujući Air Care Climatronic klima uređaju s aktivnom kombinacijom filtera, stacionarnog klima uređaja i dvozonske kontrole temperature.

Volkswagen želi nezavisno da pozicionira GTX kao brend, nakon neočekivanog uspeha ID.4 GTX i ID.5 GTX modela. Gotovo 40 odsto svih narudžbina primeraka iz ID. serije se odnosi na GTX varijante.To je motivisalo Volkswagen da najavi ekspanziju novog brenda, koji će obuhvatiti sve ID. modele, od ID.3 do ID. Buzza.

Izvor: Volkswagen

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime