Naslovna INFO Premijera Ferrari Purosanguea s V12 motorom zakazana za septembar

Premijera Ferrari Purosanguea s V12 motorom zakazana za septembar

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Setimo se septembra 2018. kada je Ferrari najavio Purosangue tokom svog Capital Markets dana.

Gotovo četiri godine kasnije, famozni model još uvek nije stupio na scenu, ali čekanje se konačno privodi kraju. Naime, u septembru, marka iz Maranela će predstaviti svoj prvi SUV u istoriji, i to sa sve V12 motorom! Najava je pristigla danas, na istom Capital Markets događaju na kojem je svojevremeno ovaj model bio inicijalno spomenut.

„Propeti konjić“ želi da zadrži ekskluzivnost Purosanguea, koliko je to moguće, ograničavajući broj isporuka kupcima na ispod 20 odsto u odnosu na ukupan godišnji plasman. U prevodu, to znači da će tek jedan od pet prodatih novih Ferrarija od 2023. biti SUV. Italijanska marka se i dalje opire tome da svoj novi model nazove „SUV“, koristeći opisnu formu da će biti „kao nijedan drugi“.

Pored toga, ono što znamo je da se radi o „čistom V12 modelu“, tako da će biti pogonjen atmosferskim motorom, što je prosto nezamislivo u svetu SUV/krosovera, pa makar oni bili i „superpremijum“. U svakom slučaju, za nas ljubitelje automobila, to su lepe vesti, za ekološke fanatike, malo manje. Istini za volju, potonji će na kraju pobediti, tako da ne treba mnogo da se uzbuđuju oko svega ovoga.

Dok će se na Purosangue odnositi oko 20 odsto ukupne prodaje Ferrarija, serija Icona i novi hiperautomobil biće daleko ekskluzivniji. Ferrari kaže da će njihov broj ograničiti na manje od pet odsto od svih isporuka, dok će se na modele iz Special serije, poput 812 Competizione/812 Competizionea A, odnositi oko 10 odsto ukupne prodaje.

Do 2026., 60 odsto ukupne ponude će činiti hibridni i čisto električni modeli, s tim što će preostali deo od 40 odsto činiti automobili pogonjeni motorima SUS. Kada govorimo o pogonskim sklopovima, Ferrari ostaje tajanstven o tome koliko će konja isporučivati V12 za potrebe Purosanguea, ali ono što znamo je da dotična jedinica razvija 830 ks u 812 Competizioneu. Takođe, ono što treba spomenuti je da je potentnija konfiguracija u razvoju.

S Purosangueom, Ferrari će se pridružiti imenima kao što su Bentley, Rolls-Royce, Aston Martin i Lamborghini, koji već sada u gami imaju SUV modele. McLaren će navodno slediti primer do kraja dekade, ali s čisto električnim modelom.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime