Naslovna ECO2 GM planira povratak u Evropu s električnim Cadillacom i Hummerom

GM planira povratak u Evropu s električnim Cadillacom i Hummerom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Već je dosta vremena prošlo otkada je General Motors imao evropski ogranak, koji, kao što znamo, sada pripada konglomeratu zvanom Stellantis.

Međutim, sudeći po poslednjim izveštajima, GM planira novi pohod na Stari kontinent, a ofanziva bi mogla da započne izvozom nekih baterijski pogonjenih modela.

Neimenovani izvori bliski kompaniji, izjavili su za Blumberg da su prvi modeli namenjeni evropskom tržištu Cadillac Lyric i veliki GMC Hummer EV.

Ova odluka bi u neku ruku imala smisla za američku marku, budući da je kompanija još ranije najavila lansiranje isključivo električnih automobila, kao i plan da bude potpuno elektrifikovana do 2030. Pored toga, GM-ov električni Cadillac bi se bez problema našao u evropskim salonima, jer ne mora da prolazi kroz emisione testove.

Masivni Hummer EV, s druge strane, mogao bi da predstavlja svojevrstan izazov za zainteresovane kupce na Starom kontinentu, jer zahteva kategoriju za komercijalna vozila u vozačkoj dozvoli.

Razlog je taj što će Hummer biti među najtežim nekomercijalnim vozilima na tržištu, kada bude dostupan krajem ove godine, s masom od 4,7 tona. Standardna evropska vozačka dozvola s B kategorijom pokriva vozila do 3,5 tona.

U ovom momentu, GM-ova ponuda u Evropi uključuje isključivo luksuzna vozila i ograničen broj Corvettea.

Ukoliko se glasine ispostave tačnim, ovo bi moglo da označi oživljavanje američkog brenda u regionu. GM je na Starom kontinentu bio prisutan 90 godina, pre nego što je izašao 2017., kada je svoje evropske marke, Opel i Vauxhall, prodao Stellantisu, nakon 20 godina gubitaškog staža.

Za sada, jedinu oficijelnu informaciju je pružio portparol kompanije, koji je rekao da „nisu donete bilo kakve finalne odluke u vezi s budućim portfolijom za naše novo startap poslovanje na planu mobilnosti u Evropi“.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime