Naslovna INFO Opel Corsa slavi 40 godina postojanja lansiranjem specijalne edicije

Opel Corsa slavi 40 godina postojanja lansiranjem specijalne edicije

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prvobitna Corsa A na scenu je stupila 1982., a da bi označio 40 godina postojanja svog pulena, Opel će lansirati specijalnu ediciju u izvestan retro „šmek“.

Naime, nemački hečbek iz B segmenta je obojen u „Rekord“ crvenu boju, što je nijansa koja je krasila dalekog predaka od pre četiri decenije. Da bi se obezbedio atraktivni dvobojni izgled, krov je crn, dok je „plutajuća“ tema postignuta zatamnjivanjem A i B stubova, kao i gornjeg dela zadnjeg stuba.

Opel će Corsu 40 Years prodavati s naplacima od 17 cola u sjajno crnom finišu s mat akcentima. Da bi se dodatno naglasila dvobojna tema spoljašnjosti, prednja maska i obloge retrovizora ekskluzivno dolaze u crnoj boji, baš kao i zadnji krovni spojler. Šlag na tortu čin3 zatamnjeni bedževi.

Kada je o enterijeru reč, Corsa 40 Years evocira na pretka s tartan tapacirungom, što je bilo uobičajeno rešenje u evropskim automobilima osamdesetih. Da biste u potpunosti bili u “fazonu” s retro sedištima, već sada možete kupiti čarape istih šara, koje su proizvedene takođe u ograničenoj seriji.

Što se ove edicije Opelovog pulena iz B segmenta tiče, svaki od primeraka će dobiti pločicu s individualnim brojem, od 0001 do 1982. Ona se nalazi sa suvozačke strane armaturne table na crnoj pozadini s crvenom insertacijom.

Budući da se radi o specijalnom izdanju, Corsa 40 Years dolazi „napakovana“ bogatom standardnom opremom, od automatskih LED svetala i Apple CarPlay/AndroidAuto konektivnosti, do bezbednosnih sistema kao što je upozorenje na opasnost od čeonog sudara s funkcijom automatskog kočenja i detekcije pešaka.

Najprodavaniji automobil u Nemačkoj prošlog meseca, kada je Corsa-e bila najpopularniji elektromobil, generisao je ukupnu prodaju od 14 miliona primeraka od nastanka pre 40 godina. Trenutno u svojoj šestoj generaciji, sestrinski model Peugeota 208/e-208, u specijalnom izdanju će biti u prodaji u nedeljama koje su pred nama, i to na odabranim evropskim tržištima.

Auto Moto Show

Izvor: Opel

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime