Naslovna INFO Alpina predstavila D4 S Gran Coupe

Alpina predstavila D4 S Gran Coupe

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Alpina je upravo proširila svoju ponudu predstavljanjem novog D4 S Gran Coupea.

Zasnovan na BMW-u serije 4 Gran Coupe, Alpinin pulen je revidiran „od glave do pete“, a to ne košta malo.

Već sada dostupan za naručivanje u Evropi, s tim što isporuke startuju u septembru, košta od 79.700 evra, uključujući porez, što ga čini tek 6.100 evra jeftinijim od BMW-a M3 (u Nemačkoj).

S novim i poboljšanim komponentama, uključujući unapređene turbopunjače, Alpina međuhladnjake, visokoperformantni rashladni sistem itd., uz blagu hibridnu asistenciju, isporučuje 355 ks i 730 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Motor funkcioniše u sinergiji s legendarnim osmostepenim automatskim menjačem i xDrive integralni pogonom. Sprint do „stotke“ obavlja za 4,8 sekundi, a može da pojuri do 270 km/h.

Dostupan u zelenoj ili plavoj metalik Alpininoj boji, novi D4 S Gran Coupe krase naplaci s više paoka, 8,5×20 cola napred i 10×20 cola pozadi, obuveni u Pirelli P Zero pneumatike dimenzija 255/35, odnosno 285/30. Četvoroklipne kočne čeljusti su standardne, dok su dostupne i one opcione visokih performansi. Ogibljenje je takođe revidirano, s posebnim prednjim stabilizatorima i specijalnom konfiguracijom opruga i amortizera, uz negativni nagin od  1,25 stepeni na prednjoj osovini. Varijabilno sportsko upravljanje u tri režima doprinosi sjajnom osećaju.

Što se enterijera tiče, zainteresovani mogu naručiti poseban Lavalina kožni tapacirung, s tim što se Alpina pobrinula za implementaciju, dodavši proizvodnu pločicu s brojem primerka. U standardnu opremu se ubrajaju stvari kao što su grejanje obruča volana i prednjih sedišta, uključujući najnovije BMW Assistance sisteme s limiterom brzine, upozorenjem neželjene promene vozne trake, upozorenja na unakrsni saobraćaj itd.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime