Naslovna INFO Mercedes-AMG slavi 55 godina postojanja (VIDEO)

Mercedes-AMG slavi 55 godina postojanja (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Inženjeri Hans Verner Aufreht i Erhard Melher, osnovali su 1967. kompaniju koja se zauvek našla u „kući slavnih“ u oblasti performantnih automobila i sportskih brendova.

Danas tu kompaniju poznajemo kao Mercedes-AMG, a ona upravo slavi 55 godina postojanja. U to ime, u Afalterbahu su lansirali novu promotivnu kampanju.

Ona se vrti oko maksime „55 godina – promena igre“. Kolo vode legendarna Mercedes-AMG vozila kao što su 300 SEL 6.9 AMG trkač, 300 E 5.6 „The Hammer“, CLK DTM i SLS AMG Electric Drive.

Naravno, nedavno predstavljena serijska verzija Mercedes-AMG Onea, koji tehnologiju iz Formule 1 eksploatiše u svrhu serijskog hiperautomobila, jedna je od glavnih zvezda kampanje. Hibridna pogonska tehnologija je direktno prenesena s trkačke staze na drum po prvi put. Bar tako tvrdi Mercedes-AMG.

U međuvremenu, Vision AMG dizajnerska studija predstavlja mali uvid u budućnost ove marke. Kupe s četvoro vrata koristi novu nezavisnu AMG.EA platformu, koja se trenutno razvija za čisto električne performantne modele s revolucionarnom e-drive tehnologijom.

Naravno, sve ovo ne bi bilo isto bez ambasadora brenda. Sedmostruki svetski šampion u Formuli 1, Luis Hamilton, predvodi niz zvezda kao što su Dejvid Kultard, Suzi Volf i Will.I.Am. S Kultardom i Volfovom nije potrebno upoznavanje, a Will.I.Am je najnovija slavna ličnost koja promoviše Mercedes-AMG  električne automobile.

Očekujemo sveobuhvatnu kampanju na društvenim mrežama, uz proslavu 55. godišnjice postojanja, uključujući zaposlene u AMG-u, koji razmenjuju mišljenja u vezi s „promenom igre“ preko svojih profila.

Auto Moto Show

Izvor: Mercedes-AMG

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime