Naslovna INFO Da li se Dacia priprema za premijeru Bigstera? (VIDEO)

Da li se Dacia priprema za premijeru Bigstera? (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Januara 2021., u Daciji su obelodanili interesantan koncept s po nekima, neinspirativnom oznakom (s čime se ne bismo složili, posebno kada imamo u vidu stari logo).

Bigster je reklamiran kao veći „rođak“ jeftinog i više nego solidnog Dustera, a po svemu sudeći, model blizak serijskom će biti uskoro predstavljen.

Baziran na CMF-B arhitekturi Logana, Sandera i Joggera, novajlija prestavlja „epitom evolucije brenda“, kaže Alehandro Mesonero-Romanos Agilar, španski dizajner koji je bio šef tima zaduženog za stajling modela rumunskog proizvođača.

„U suštini, s nekim ’kul’ detaljima i avanturističkim duhom, dokazali smo da nešto što je dostupno u isto vreme može da bude atraktivno. Mi u Daciji verujemo u to, a ovaj automobil je dokaz.“

Priloženi video se završava s malim uvidom u prednju masku u koji je uključeno slovo „C“, verovatno iz novog „DC“ logoa. Takođe je vredno spomena da je Dacia primenila neke izmene na spomenutom anfasu, koji nije identičan kao onaj kod koncepta.

U video je uključen i kameniti predeo, s brojnim stenama aranžiranim u „DC“. Koncept, da podsetimo, ponosno nosi DC logo na gornjem delu maske.

Očekuje se da bude 4,6 dugačak, što je 20 centimetara više u odnosu na aktuelni SUV Dacije. Ono što je takođe potvrđeno je da će Bigster imati neki vid hibridne asistencije, u okviru najverovatnije opcionog pogonskog sklopa. Logično, tehnologija će pristići iz matičnog Renaulta.

Clio, koji je baziran na istoj platformi kao i navedeni Dacijini modeli, uključujući i Bigster, opremljen je 1,6-litarskim motorom s 91 ks. Zajedno s dva elektromotora, paketom baterija od 1,2 kWh i inteligentnim menjačem, kombinovano isporučuje 141 ks. Captur krosover, koji počiva na CMF-B arhitekturi, takođe je dostupan u „plug-in“ hibridnoj varijanti sa 157 ks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dacia UK (@dacia_uk)

Auto Moto Show

Izvor: Dacia

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime