Naslovna ECO2 Tesla sklapa prve Modele Y u Berlinu sa strukturalnim baterijama

Tesla sklapa prve Modele Y u Berlinu sa strukturalnim baterijama

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tesla je zvanično započeo proizvodnju Modela Y sa strukturalnom baterijom i 4680 ćelijama u Giga Teksas pogonu ranije u toku ove godine, što ovu fabriku čini jedinom u kojoj se sklapaju automobili s prednjim i zadnjim odlivkom iz jednog dela.

Tesla se nada da će promeniti stvari dodavanjem novih proizvodnih linija u nekoj od ostalih fabrika gde se proizvodi Model Y revolucionarnog dizajna.

Prvi pogon u koji će nova tehnologija biti implementirana je Giga Berlin, gde su timovi nedavno proizveli tri Modela Y sa strukturalnim paketima baterija.

Po izvoru bliskom projektu, tri testna vozila su sklopljena na sekundarnoj karoserijskoj liniji prošle nedelje.

Budući da Giga Press mašine u toj fabrici još uvek nisu postavljene za kreiranje prednjih odlivaka, neophodne komponente su morale biti poslate iz Giga Teksasa.

Nažalost, jedini deo koji nije pristigao u Grinhajde su bile 4680 ćelije. Umesto njih, strukturalni paket baterija je sastavljen s materijalom koji imitira prave ćelije, tako da vozila nisu u voznom stanju.

Mada je testna proizvodnja bila uspešna, to ne znači da će u Giga Berlin biti uskoro biti započeta proizvodnja nove konfiguracije. Kao što smo spomenuli, u ovoj fabrici još uvek ne mogu da se proizvode neophodni odlivci.

Pored toga, američki proizvođač još uvek gradi fabriku baterija u okviru Giga Berlina. Ne očekuje se da ovaj pogon postane opertivan pre isteka ove godine, što znači da će Giga Teksas biti jedini izvor 4680 ćelija još neko vreme.

S Giga Teksasom, gde se trenutno proizvodi dovoljno ćelija za oko 2.00 automobila mesečno, nema dovoljno dodatnog snabdevanja za druge fabrike, što znači da Modeli Y sa strukturalnim paketima neće silaziti s proizvodnih linija u Berlinu sve dok nemačka fabrika baterija ne bude „onlajn“ i dok Tesla ne počne da dobija 4680 ćelije od snabedvača.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstVolkswagen nova žrtva nestašice poluprovodnika
Sledeći tekstDa li se Dacia priprema za premijeru Bigstera? (VIDEO)

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime