Naslovna INFO Honda CRX iz 1990. došla na aukciji do brojke od 40.000 dolara

Honda CRX iz 1990. došla na aukciji do brojke od 40.000 dolara

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ako ste dovoljno „mladi“ da se sećate automobila iz devedesetih, onda nema potrebe posebno vam predstavljati Hondu CRX.

Ovaj sportski hečbek karakteristične forme, kreirao je pravi kult među obožavaocima, a bio je relativno uspešan i u komercijalnom smislu, s tim što mu je najbolja godina bila 1986., kada je plasirano preko 66.000 jedinica.

Samim tim, postoji izvestan broj polovnih Hondi CRX koje se i danas mogu nabaviti. Jedna od njih je na aukciji generisala čak 40.000 dolara. Poprilično visoka suma za 30 godina star japanski automobil koji se nikako ne ubraja u nešto što bismo nazvali egzotikom. U principu, cena polovnih CRX se nalazi u rasponu od 5.000 do 15.000 dolara, u zavisnosti od stanja.

Čak, ova Honda CRX Si iz 1990. nije u „mint“ formi kao ona iz Portugala s petnaestak kilometara na satu. Ova je prevalila 20.000 kilometara, a i zahteva neke sitne lakirerske popravke na zadnjem odbojniku i vratima, a jedan od naplataka je ogreban. Doduše, poseduje Carfax izveštaj da nije bila oštećivana u saobraćajnim incidentima, a tu su nalepnica na staklu, servisna knjižica, uputstvo za rukovanje itd.

Čovek koji je ponudio najviše na aukciji je treći vlasnik ovog automobila, s tim što je CRX u posedu prvog bio do 2018., kada ga je kupio drugi.

Od tada, zamenjene su komponente kao što su pogonski kaiš bregaste osovine, pumpa za vodu, zatezač, termostat, „dizne“ i kablovi svećica. Originalne komponente su uključene u prodaju.

Koliko god se nekome ova kupovina čini neshvatljivom, ono što najbolje objašnjava kako stoje stvari je komentar samog kupca: „Možete da mrzite aukcije ako želite, da me smatrate glupim i nesmotrenim, ali srce želi ono što želi.“

Ne možemo a da se jednostavno ne složimo s čovekom.

Auto Moto Show

Izvor: Bring a Trailer

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime