Naslovna ECO2 Prototip Polestara 5 na Festivalu brzine u Gudvudu (VIDEO)

Prototip Polestara 5 na Festivalu brzine u Gudvudu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Početkom 2020., Polestar je najavio svoje namere vezane za razvoj rivala Porsche Taycana, predstavivši Precept koncept.

Volvoov „električni“ ogranak je sada skinuo veo s prototipa performantnog elektromobila, i to na Festivalu brzine u Gudvudu. Polestar 5 neće ući u serijsku proizvodnju do 2025., tako da je to razlog zašto je automobil kamufliran. Takođe ima i provizorne farove, što objašnjava prisustvo tehnologije halogenih sijalica.

Ukoliko „procureli“ patent prikazi predstavljaju bilo kakvu indikaciju, a trebalo bi, ispod ove „maske“ se nalazi automobil čiji dizajn u velikoj meri podseća na Precept. Ono što takođe primećujemo je da je zadnji prozor kamufliran. Setimo se da automobil na patent skečevima nije imao zadnje staklo. Naravno, prerano je donositi definitivne zaključke što se tiče finalnog dizajna, i toga da li će se vozač oslanjati isključivo na kamere.

Mada je Polestar 5 projekat koji je još uvek u toku, kompanija je nestrpljiva u želji da najavi potentnu dvomotornu postavku. Ono na šta inženjeri ciljaju su 844 ks (650 kW) i 900 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Model koji će proisteći iz Precept koncepta će posedovati arhitekturu od 800 V i sjedinjavaće sofisticiranost grand turera s performansama sportskog automobila. Naravno, masa će predstavljati problem, budući da se radi o velikom automobilu s dva elektromotora i masivnoj bateriji od 103 kWh.

Očekujemo da Polestar 5 bude oficijelno predstavljen do kraja 2023., s konvencionalnim zadnjim vratima, manjim naplacima i bočnim retrovizorima umesto kamera. Ovaj sportski elektromobil će se pridružiti Polestaru 3 i 4, preuzimajući krosover formu koja je orijentisana ka većem proizvodnom obimu, kao što je to slučaj s Porsche Macanom i Audijem Q6 e-tron.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime