Naslovna INFO BMW najavio novi M model

BMW najavio novi M model

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ovo je značajna godina za BMW. Bavarski proizvođač slavi 50 godina postojanja M divizije, a samim tim ima mnogo toga da pokaže.

Kao što smo izvestili, marka iz Minhena je lansirala prvi M3 Touring karavan, a on neće biti jedini M model koji će pristići tokom 2022. Tokom premijere obavljene u Gudvudu, šefovi BMW M odeljenja su nagovestili da još jedan poseban M automobil pristiže kasnije ove godine.

Po svemu sudeći, BMW na umu ima novi M Hommage model o kojem su išle priče prošlog meseca. Novi M primerak će navodno biti „naoštrenija“ verzija M4 CSL-a, s ozbiljnim unapređenjima. Karoserija će takođe biti modifikovana u cilju ostvarivanja bolje aerodinamike, a čak će biti instalirane neke aktivne komponente. Međutim, BMW neće menjati šasiju ispod novog „lima“.

Očekujemo da će BMW novim M pulenu podariti žute matrične farove, lake naplatke i druge unapređene komponente poput horizontalnih stabilizatora i amortizera. Mada će izgledati posebno, ne treba očekivati hipetrofirana krila ili završetke izduvnih cevi na bokovima.

Glasine sugerišu da će novi Hommage isporučivati 600 ks i 700 Nm. Snaga će ekskluzivno biti usmerena na zadnje točkove putem osmostepenog ZF menjača. Ne treba očekivati xDrive zbog dodatne mase.

Hommage će navodno biti sposoban da ubrza do „stotke“ za 3,5 sekundi, ali neće probiti barijeru od 320 km/h, jer će maksimalno moći da pojuri do 300 km/h. Fokus, što se ovog automobila tiče, pre svega je na vertikalnom aerodinamičkom pritisku i upravljivosti.

Budući da je jun gotovo završen, svakim danom smo sve bliži novom M Hommageu. Cena će mu navodno iznositi 600.000 evra, a i da imate taj novac, teško da ćete doći do nekog primerka, jer će ih biti proizvedeno samo 50, po jedan za svaku godinu postojanja M divizije.

Na fotografijama: BMW M4 CSL

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime