Naslovna INFO Porsche 963 LMDh Prototype debitovao u Gudvudu (VIDEO)

Porsche 963 LMDh Prototype debitovao u Gudvudu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Među brojnim novim premijerama na Festivalu brzine u Gudvudu, našlo se i jedno vozilo koje nije kreirano za učešće u svakodnevnom saobraćaju.

Naime, Porsche je predstavio svoj novi 963 LMDh trkački prototip, koji će se takmičiti 2023. za Porsche Penske Motors tim. Ova ekipa će se nadmetati u FIA WEC šampionatu i IMSA WeatherTech SportsCar šampionatu.

Kontruisan u skladu s LMDh regulativom, 963 je baziran na šasiji LMP2 kategorije, ali se radi o potpuno novoj postavci koju je kreirao Multimatic. Pogoni ga 4,6-litarski twin-turbo V8 radne zapremine 4,6 litara, zasnovan na jedinici koja se nalazi u 918 Spyder hibridu. U smislu dizajna, 963 inspiraciju pronalazi u kultnim Porscheovim trkačima iz osamdesetih, tačnije 956 i 962. Nešto je tu i aktuelne generacije 911-ice, utkane u trkački model, u vidu zadnje svetlosne trke. Porscheovi fanovi će sigurno prepoznati crveno-belo-crnu kolor šemu kao omaž trkačkom istorijatu marke.

„Nakon 7.889 testnih kilometara tokom prve polovine 2022, na veoma smo dobrom butu, ali i dalje ima dosta toga da se uradi pred početak naredne sezone“, rekao je Tomas Laudenbah, potpredsednik Porsche Motorsporta. „Naš novi Porsche 963 bi trebalo da nastavi nasleđe legendarnih modela kao što su 917, 935, 956, 962 i 919. Imam pozitivno mišljenje kada je reč o poziciniranju po pitanju tehnologije, a ujedno smo kreirali relevantne timske strukture koje će nam omogućiti pobede u uzbudljivom takmičenju brojnih proizvođača i različitih koncepata.“

Novi 963 će svoj trkački debi imati januara 2023. na Rolex 24 časa Dejtone, gde će se takmičiti u novoj GTP klasi. Tim će učestvovati s dva automobila u oba šampionata, s tim što su pripremljena još dva rezervna vozila. Međutim, novi trkač neće biti striktno mašina za Porscheove potrebe. Nemački proizvođač ima planove da ponudi 963 privatnim timovima početkom sledeće godine. Za sada, publika na Festivalu brzine u Gudvudu može da uživa u njemu uživo.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime