Naslovna ECO2 Oboren rekord na Festivalu brzine u Gudvudu (VIDEO)

Oboren rekord na Festivalu brzine u Gudvudu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Definitivno „najslađa igračka“ na ovogodišnjem Festivalu brzine u Gudvudu je ujedno i najbrža, i to svih vremena.

Naime, ovaj mali elektromobil je za najkraće vreme prešao čuvenu brdsko-brzinsku deonicu. Radi se o vozilu pod imenom McMurtry Speirling, koje se na brdo u Gudvudu popelo za samo 39,08 sekundi. Za volanom ovog „brzanjca“ je bio bivši vozač Formule 1 i IndyCara, Maks Šilton. Rekord je oboren u nedelju, nakon drugog najboljeg pokušaja od 40,056 sekundi.

Ovaj deminutiv električni jednosed s vratima u vidu „galebovih krila“, prethodni rekord koji je držao Volkswagen ID.R (vozio ga je Roman Dima), nadmašio je za čak 0,8 sekundi, što nije malo budući da se radi o kratkoj deonici. McMurtry Speirling do „stotke“ ubrzava za nekih 1,5 sekundi i može da pojuri do 241 km/h, tako da je jasno o kakvim „ubitačnim“ performansama se ovde radi.

Ono što je takođe interesantno u čitavoj priči je što je u pripremi verzija koja će moći da se vozi u svakodnevnom saobraćaju. Upravni direktor kompanije, Tomas Jejts, obećao je da će ubrzanja i dalje biti „luda“, ali da „neće biti najkomforniji prilikom prelaska preko ležećih policajaca“. Proizvodnja će naravno biti ograničena na „šačicu“ primeraka, gde će jedan koštati najmanje milion funti sterlinga, što je otprilike 1,16 miliona evra.

Jejts je dodao da će serijski model zadržati odnos snage i mase od 1.000 konja po metričkoj toni, uz tandem zadnje postavljenih elektromotora, koje napaja baterija od 60 kWh. Autonomija nimalo nije loša, jer iznosi 483 kilometra. S dodavanjem obaveznih brisača, prednjih svetala i drugog neophodnog hardvera da bi bio legalan za učešće u svakodnevnom saobraćaju, serijski Speirling neće biti tako aerodinamičan kao aktuelni rekorder Gudvuda. Iz McMurtryja javljaju da primerak predviđen za trkačku stazu generiše više vertikalnog aerodinamičkog pritiska od F1 bolida pri brzini od 241 km/h.

Još jedna interesantna stvar koju je obelodanio upravni direktor je da je drugi model u planu, a biće još manji od Speirlinga. Ako se pitate koje su to dimenzije rekordera, treba reći da je dugačak samo 3,5 metara, širok 1,7 a visok tek 1,1 metar.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime