Naslovna INFO BMW M5 Touring se vraća u igru s “plug-in” V8 pogonskim sistemom?

BMW M5 Touring se vraća u igru s “plug-in” V8 pogonskim sistemom?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

M5 Touring modeli su retki, posebno E34 koji je na scenu stupio 1992. i nije imao naslednika do 2007., kada smo se upoznali s E61 s V10 motorom.

Međutim, čini se da BMW menja kurs i priprema se za lansiranje treće iteracije superkaravana. Bar tako kažu neimenovani izvori iz kompanije, tvrdeći da se takmac AMG-a E63 vraća na scenu. Spekuliše se da bi serijska verzija mogla da bude predstavljena publici novembra 2024., što bi značilo da smo oko dve godine daleko od oficijelne premijere.

Član Bimmer Post foruma s „nikom“ ynguldyn, poznati je BMW-ov insajder, koji je mnogo puta plasirao informacije koje su se docnije ispostavile tačnim, upravo vezane za neke buduće modele. On kaže da novi M5 Touring dolazi s kodnim nazivom „G99“, a uslediće nakon M5 limuzine G90, koja će u proizvodnju ući u julu 2024. „Šuška“ se da će obe karoserijske varijante dobiti hibridni V8 pogonski sklop, preuzet iz dolazećeg XM-a, s novim 4,4-litarskim V8 (S68) motorom.

Dakle, V8 će naslediti redni „šestak“ iz E34 i visokoturažni V10 iz E61, uz prirast po pitanju snage. U „elitnim“ specifikacijama, XM koji će pristići 2023., isporučivaće nekih 750 ks i 1.000 Nm maksimalnog obrtnog momenta, što je praktično refleksija pogonskog sistema Concepta XM.

Suvišno je reći da se očekuje da će M5 Touring biti dostupan isključivo s pogonom na sve točkove (xDrive), s tim što će prenos „vatrene moći“ obezbeđivati osmostepeni automatski menjač.

Sada kada je M3 Touring konačno predstavljen, potencijalan povratak M5 s produženim krovom bi označio da Bavarci po prvi put u istoriji imaju paralelno u ponudi dva superkaravana. Mercedes i Audi ovo praktikuju već godinama s C63/E63 karavanima, odnosno RS4/RS6 Avantima, tako da je krajnje vreme da i BMW sledi primer.

U međuvremenu, naredna generacija serije 5 u limuzinskoj verziji, imaće premijeru 2023., s benzinskim, dizel i plug-in pogonskim sklopovima u ponudi, uz čisto električni i5. Kada smo već kod elektromobila, veruje se da će i on dobiti praktičan „Touring“ tretman, ali za sada nema zvaničnih informacija po tom pitanju.

Auto Moto Show

Izvor: Bimmer Post

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime