Naslovna INFO Mercedes-Benz A i B klase odlaze u prošlost 2025.

Mercedes-Benz A i B klase odlaze u prošlost 2025.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedes-Benz nema problem da obelodani svoje planove vezane za „desetkovanje“ ponude u segmentu kompaktnih automobila, ističući da želi da se fokusira na veće i skuplje modele, koji ujedno donose veću profitnu maržu a samim tim i veću dobit iz poslovanja.

Gama će biti podeljena u tri kategorije (Entry Luxury, Core Luxury i Top-End Luxury), ali će veći deo budućih investicija biti preusmeren na C klasu i modele iznad nje. Ove promene se uvode s ciljem da Mercedes-Benz postane „najvrednija luksuzna automobilska marka“.

Shodno tome, Entry Luxury „družina“ će biti smanjena sa sedam na četiri modela. Mada se za sada u Štutgartu ustežu u vezi s obelodanjivanjem koje će konkretno automobile eutanazirati, odluka je navodno već donesena, jer nemački Handelsblatt citira insajdere koji kažu da ćemo nakon 2025. reći „auf wiedersehen“ A i B klasi.

I hečbek i sedan A klase će biti eliminisani iz ponude u naredne tri godine. Po istom izvoru, elegantni CLA će ostati u igri, kao i CLA Shooting Brake. Nije jasno da li će A klasa u limuzinskoj varijanti s produženim međuosovinskim rastojanjem ostati da bude prisutna na kineskom tržištu, gde se lokalno proizvodi i nadmeće s BMW-om serije 1 Sedan.

Iz razloga što klijentela ima nezajažljivu „glad“ za krosoverima, GLA i GLB će ući u narednu generaciju. Smatra se da će modeli koji će „preživeti“ napraviti tranziciju s aktuelne MFA platforme na MMA arhitekturu. Nemačka premijum marka je već pružila mali uvid u novi MMA model, a radi se o elegantnoj maloj limuzini u CLA stilu.

U međuvremenu, trenutna ponuda Mercedesovih kompaktnih modela prolazi kroz redovno ažuriranje sredinom životnog ciklusa. Špijunske fotografije sugerišu da će promene biti diskretne, verovatno iz razloga što Mercedes ne želi da troši previše sredstava na platformu koju planira da penzioniše sredinom dekade.

Auto Moto Show

Izvor: Handelsblatt

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime