Naslovna ECO2 Volkswagen ID. Aero Concept oficijelno predstavljen s dometom od 620 km (VIDEO)

Volkswagen ID. Aero Concept oficijelno predstavljen s dometom od 620 km (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Volkswagen je prvobitno nameravao da predstavi ID. Aero u aprilu ove godine na Salonu automobila u Pekingu. Međutim, to se nije desilo, jer su šefovi u Volfsburgu morali da promene raspored i otkažu događaj zbog ponovnog širenja koronavirusa.

Konačno, došlo je vreme da se skine veo s prve globalne električne limuzine nemačke marke, budući da se e-Lavida prodaje isključivo u Kini.

Evolucija ID. Vizziona iz 2018., novi ID. Aero je i dalje zvanično konceptni automobil. Međutim, izdanje koje je pred nama je bliže serijskoj verziji, s impresivno niskim koeficijentom otpora vazduha od samo 0,23. Elegantna karoserija doprinosi sasvim solidnom dometu od 620 kilometara (po WLTP-u), s tim što bi nomimalna autonomija po američkim EPA standardima trebalo da bude nešto manja.

VW je tajanstven što se tiče tehničkih specifikacija, rekavši jedino da je ID. Aero dugačak gotovo pet metara i da počiva na naplacima od 22 cola. Naravno, koristi MEB platformu, a po svemu sudeći će biti perjanica u Volkswagenovoj ID liniji električnih automobila, pozicioniran iznad ID.3, ID.4 i ID.5 i „kineskog“ ID.6. S obzirom na status „top modela“, mogao bi da usvoji oznaku „ID.7“, ali za sada ništa nije zvanično potvrđeno.

Volkswagen će prodavati ID. Aero u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu u dve varijante. Jednu će proizvoditi FAW-VW, a drugu SAIC-VW. Kompanija je već implementirala identičnu strategiju za druge ID modele koji se prodaju u Kini, kroz dva lokalna zajednička poduhvata. Treba istaći da će najveće svetsko automobilsko tržište prvo dobiti novi elektromobil, i to od druge polovine sledeće godine, nakon čega će uslediti plasman na evropsko i severnoameričko.

VW je takođe predstavio i karavansku verziju prvobitnog koncepta. Nazvan ID. Space Vizzion, ovaj elektromobil produženog krova je predstavljen krajem 2019., kao vesnik budućeg praktičnog modela iz D segmenta. Međutim, još uvek nije jasno da li će karavanska studija iznedriti serijski model, za one koji vole da raspolažu dodatnim korisnim prostorom a nisu ljubitelji SUV/krosovera.

Aero B/ID.7 neće biti najveći Volkswagenov električni model zasnovan na MEB platformi, uzimajući u obzir da je ID.8 SUV veličine Atlasa najavljen pre gotovo godinu dana.

Auto Moto Show

Izvor: Volkswagen

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime