Naslovna INFO Održana 14. Balkanska Minijada

Održana 14. Balkanska Minijada

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

MINI Srbija partnerski je podržao tradicionalno najveći skup ljubitelja MINI automobila u regionu „Balkansku Minijadu“, koji je održan od 23. do 26. juna u Vrnjačkoj banji u organizaciji MINI Kluba Srbije. 

Poklonici ovog brenda uputili su se u pravu letnju avanturu koju su otpočeli u MINI Srbija centru u Beogradu, odakle su druženje nastavili u MINI Klubu Srbije. 

Nakon vesele uvertire, MINI družina zajednički se odvezla u Vrnjačku banju, gde su učesnici, po dolasku na centralni trg, izložili svojih 70 atraktivnih automobila, među kojima je bilo i dosta jedinstvenih primeraka MINI klasika, ali i onih modela proizvedenih nakon 2000. godine.

Usledilo je zabavno vikend druženje uz zanimljive aktivnosti poput zajedničke vožnje do jezera Selište na planini Goč i to uzbuljivim, krivudavim putevima koji su kao stvoreni za MINI automobile.

I ova 14. Balkanska Minijada, kao i prethodne, pamtiće se po lepim trenucima, razmeni korisnih iskustava, ideja i dobre energije, ali i po nagradama koje MINI Klub Srbija tradicionalno dodeljuje svake godine. 

Tako je i MINI Srbija primio posebno priznanje za kontinuiranu saradnju i pružanje višegodišnje podrške Balkanskoj Minijadi, koja na sebi svojstven način neguje MINI kulturu.

Izvor: Delta Motors

 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime