Naslovna INFO Citroen predstavio C4 X i e-C4 X (VIDEO)

Citroen predstavio C4 X i e-C4 X (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Citroen je skinuo veo s C4 X i e-C4 X, s tim što je potonji električna verzija prvonavedenog.

Kao što znamo od ranije, radi se o „fastbeku“ s četvoro vrata s par krosover atributa, a počiva na istoj CMP platformi kao i C4 i C5 X.

Novajlija će takođe biti dostupan u dizel i benzinskim varijantama, u zavisnosti od tržišta.

Francuski model sjedinjuje prostranost limuzine s velikim prtljažnikom, tih rad i stajling inspirisan SUV/krosoverima. Dugačak je 4,6 metara, širok 1,8, a visok 1,52 metra. Međuosovinsko rastojanje iznosi 2,67 metara. Za razliku od C4, koji ima prtljažnik od 380 litara, C4 X raspolaže korisnom zapreminom od 510 litara.

E-C4 X je dostupan isključivo u veziji sa 136 ks i prednjim pogonom, s akcentom više na komfor nego na sportske atribute. Maksimalni domet po WLTP-u iznosi 360 kilometara kada je baterija od 50 kWh u potpunosti napunjena.

Kada smo već kod punjenja, baterija se može puniti uz pomoć wallboxa od 7,4 kW, za šta je potrebno sedam i po časova u jednofaznoj varijanti, odnosno pet sati kada se koristi trofazna varijanta s opcionom punjačem od 11 kW.

U slučaju eksploatacije DC punjača, e-C4 X može iskoristiti do 100 kW, što je dovoljno da se baterija od 0 do 80 odsto napuni za samo 30 minuta.

Vozač ima dostupna tri režima vožnje: Eco, Normal ili Sport, koji se menjaju uz pomoć birača na centralnoj konzoli. Sistem regenerativnog kočenja služi za delimično dopunjavanje baterije, da bi se autonomija produžila što je više moguće, a ujedno štedi na kočnicama, jer prilikom podizanja stopala s papučice gasa usporava vozilo.

Benzinski pogonjen C4 X dolazi s 1,2-litarskim motorom koji može da se dobije sa 100 ili 130 ks. Menjač je šestostepeni manuelni u osnovnoj varijanti, dok je sa snažnijom dostupan osmostepeni auotmatik. Dizel se isključivo može naručiti s automatskom transmisijom, a reč je o štedljivoj 1,5-litarskoj jeidnici sa 130 ks.

Stellantis  će e-C4 X i C4 X modele sklapati u Evropi, tačnije u pogonu u Viljaverdeu kraj Madrida. Prodaja će startovati u jesen 2022., s tim što će Citroenovi puleni biti dostupni isključivo u Evropi.

Auto Moto Show

Izvor: Citroen

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime