Naslovna ECO2 Pet evropskih zemalja se protivi zabrani prodaje automobila s motorima SUS 2035.

Pet evropskih zemalja se protivi zabrani prodaje automobila s motorima SUS 2035.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nekoliko evropskih zemalja, uključujući Italiju, Portugal, Slovačku, Bugarsku i Rumuniju, zalaže se za odlaganje zabrane prodaje novih automobila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem 2035.

U dokumentu u koji je uvid imao Rojters, navedenih pet zemalja planiraju da se usprotive predloženoj zabrani tokom budućeg glasanja, a postoje indicije da bi predstavnik Nemačke mogao da uradi isto.

Prošlog meseca, Evropski parlament je glasao za zabranu prodaje putničkih i komercijalnih vozila s motorima SUS počev od 2035. Međutim, pre nego što se materijalizuje u zakon, predlog mora da prođe kroz Savet Evropske unije. Predstavnici Italije, Portugala, Slovačke, Bugarske i Rumunije imaju nameru da pregovaraju s onima koji podržavaju predlog u okviru saveta, kao i s parlamentarcima, da bi odložili zabranu na pet godina.

U priloženom dokumentu, autori su naveli dve glavne zabrinutosti, vezane prvenstveno za infrastrukturu i priuštivost.

Na prvom mestu, oni veruju da je više vremena potrebno da se uspostavi infrastruktura neophodna za električna vozila. Drugo, oni tvrde da će tako brzo implementirana zabrana u nepovoljnu poziciju staviti zemlje s manjom kupovnom moći, što će opteretiti građane tih država. EU s druge strane smatra da je tako brza implementacija možda neophodna da bi se postigao cilj unije u vezi s postizanjem ugljenične neutralnosti do 2050. uzimajući u obzir dugovečnost modernih automobila s motorima SUS.

Ove vesti dolaze ubrzo nakon javnog saopštenja nemačkog minstra finansija, koji je rekao da će se Nemačka suprotstaviti zabrani zakazanoj za 2035. Međutim, treba istaći da dok ministar finansija, Kristijan Lindner, vodi jednu od tri partije koje čine aktuelnu vladu, njegova Slobodna demokratska stranka ostaje manjinska, a predstavnih „Zelenih“, koji su takođe u vladajućoj koaliciji, rekao je da ona u potpunosti podržava zabranu. Socijaldemokrate, koji čine ostatak vlade, takođe u manjinskoj ulozi, nisu se još uvek izjasnili.

Evropske korporacije su takođe podeljene po ovom pitanju. Ford, Volvo, VW i Mercedes, izdali su saopštenja u kojima u potpunosti podržavaju predlog, dok su drugi ili ostali neopredeljeni ili se otvoreno suprotstavljaju zabrani. Po Italijanima, neke luksuzne marke, treba da budu izuzete od zabrane. Međutim, mnogi brendovi, uključujući i Ferrari, sada menjaju kurs i usklađuju se s predlogom Evropske unije.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime