Naslovna INFO Nemački istražni organi pretresli prostorije Kije i Hyundaija na više lokacija

Nemački istražni organi pretresli prostorije Kije i Hyundaija na više lokacija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Dok Tesla suvereno vodi u segmentu električnih automobila s Modelima 3 i Y, ostali proizvođači takođe pojačavaju tempo i razvijaju sopstvene strategije.

Među najuspešnijima je bez dileme Hyundai, koji se pozicionirao kao jedan od vodećih igrača među etabliranim kompanijama po pitanju električnih vozila.

Hyundaijev uspeh u ovom segmentu su naravno zapazili i mediji, gde su mnogi čak prognozirali da će korejska firma preteći Teslu. I sam Ilon Mask, pohvalio je Hyundaijeve napore u oblasti električnih automobila, primetivši da „im ide dobro“ na američkom tržištu.

Međutim, kako su Hyundai i njegova sestrinska kompanija, Kia, postali sila koju treba ozbiljno shvatiti u EV sektoru, čini se da su stvari nešto problematičnije kada je reč o modelima s motorima s unutrašnjim sagorevanjem.

Kako stoji u nedavnom izveštaju Rojtersa, nemačke vlasti su napravile raciju na nekoliko Hyundaijevih i Kijinih lokacija u vezi sa sumnjom da su u izvesna vozila korejskog konglomerata instalirani „poništavajući“ uređaji.

Istražni organi su navodno pretražili osam lokacija u Nemačkoj i Luksemburgu tokom operacije kojom je upravljao Eurojust. Pretrese je potvrdio i Hyundaijev portparol, koji je istakao da korejska kompanija sarađuje s vlastima.

Malo je detalja poznato u vezi s istragom za sada, mada je javni tužilac izjavio da postoje indicije da su Hyundai i Kia na tržište plasirali 210.000 vozila pogonjenih dizel motorima koji potencijalno mogu da sadrže nezakonite „poništavajuće“ uređaje. To je značajan broj, a mogao bi da predstavlja tamnu mrlju na do sada besprekornu reputaciju proizvođača dobrih električnih automobila.

Hyundaijevi električni modeli, konkretno Ioniq 5, zaslužili su brojne pohvale i priznanja. Ranije ove godine, ovaj model je osvojio tri nagrade na Međunarodnom salonu automobila u Njujorku, i to za Svetski automobil godine, Svetski električni automobil godine i nagradu za Najbolji automobilski dizajn godine.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstU Stellantisu smatraju da bi tržište moglo da kolabira ukoliko elektromobili ne pojeftine
Sledeći tekstŠkoda Octavia Combi RS nije prošla test referentnom brzinom ali ne svojom krivicom (VIDEO)

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime