Naslovna BEZBEDNOST Škoda Octavia Combi RS nije prošla test referentnom brzinom ali ne svojom...

Škoda Octavia Combi RS nije prošla test referentnom brzinom ali ne svojom krivicom (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kroz test „severnog jelena“ prolaze raznorazna vozila, različitih karoserijskih konfiguracija i pogonskih sklopova.

Kao što znamo radi se o proveri sposobnosti automobila da izbegne prepreku koja se iznenada našla na putu. Ono što je interesantno je da ovde vrednost vozila ne igra nikakvu ulogu, jer su mnogi skupi četvorotočkaši pali na ispitu.

Sada se na testu španske publikacije km77.com našla Škoda Octavia Combi RS. Karavanska verzija popularnog češkog modela nije uspela da prođe ispit referentnom brzinom od 77 km/h, mada su test vozači istakli da to nije u potpunosti bila krivica samog automobila.

Octavia Combi RS je dostupna s dizel, benzinskim i PHEV pogonom. Ova koja se našla na testu je snažnija „plug-in“ hibridna verzija s 250 ks i 400 Nm maksimalnog obrtnog pogona. Pogon je na prednje točkove a naplaci su „obuveni“ u Bridgestone Turanza pneumatike uz prisustvo opcionog adaptivnog ogibljenja.

Sve to je trebalo da obezbedi opušten prolazak čunjeva Octavije s produženim krovom pri brzini od 77 km/h, ali je najbolji pokušaj ostvaren pri 70 km/h, s tim što su prilikom narednih vožnji rušena jedan ili dva čunja, posebno u drugoj traci.

Poređenja radi, Mercedes E klase karavan, koji je veći i teži, bolje se pokazao od Octavije, kompletiravši ispit pri 75 km/h. Međutim, vozač je primetio da pneumatici nisu pružali dovoljno prijanjanja, što je za posledicu imalo nemogućnost ostvarivanja većih brzina, što se i može videti pri usporenom snimku. On je bio iznenađen rezultatima, budući da se automobil pokazao vrlo dobro na auto-putu i u krivinama.

Zapravo, km77.com je istakao da nijedan od testiranih automobila s Bridgestone Turanza gumama nije uspeo da prođe test pri brzini od 77 km/h. Najuspešniji pokušaj je izveden pri 75 km/h.

Auto Moto Show

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime