Naslovna INFO Ford Bronco u Evropi

Ford Bronco u Evropi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jedna od Fordovih modernih ikona, uskrsnuti Bronco, na putu je za Evropu.

Na taj način će se popularni terenac pridružiti Mustangu i Exploreru, modelima dizajniranim i konstruisanim za američko tržište, ali koji su u isto vreme dostupni i na Starom kontinentu.

Prodaja Broncoa bi trebalo da započne negde krajem sledeće godine, što je lepa vest za evropske ljubitelje terenske vožnje, ali nije sve tako ružičasto kako se čini na prvi pogled.

Nažalost, Bronco će u Evropi biti dostupan u „striktno ograničenom broju“, mada ne znamo koliko to konkretno iznosi. Ono što znamo je da će ovaj robusni SUV biti dostupan isključivo s volanom na levoj strani, što isključuje britansko tržište, a na scenu će stupiti tokom trećeg kvartala 2023.

„Bronco je Fordov najrobusniji i najsvestraniji terenac, a nova generacija spaja DNK originala s najnovijim tehnologijama za hvatanje ukoštac s teškim terenom, uz prisustvo bogate dodatne opreme“, rekao je Matijas Ton, glavni inženjer iz Import Vehicles at Ford of Europe. „Nakon velikog uspeha novog Broncoa u SAD, oduševljeni smo što ćemo deo tog avanturističkog duha obezbediti kupcima u Evropi.“

Ford nije spreman da obelodani tehičke detalje vezane za Bronco u evropskim specifikacijama. Američki proizvođač samo kaže da će se isključivo prodavati kao model s četvoro vrata, ali nema informacija u vezi s nivoima opreme i cenama. Ono što je poznato je da će čak i u standardnu opremu biti uključen Bang & Olufsen premijum audio sistem s 10 zvučnika i sabvuferom, kamera koja pokriva 360 stepeni i 12-inčni ekran info-zabavnog sistema s Apple CarPlay i Android Auto funkcijama.

U smislu terenskih sposobnosti, Ford kaže da će Bronco u Evropu pristići sa standardnom blokadom zadnjeg diferencijala i opcionom blokadom prednjeg, uz sistem odvajanja prednjeg horizontalnog stabilizatora. Tu je takođe izbor u vidu dvostepenog elektronskog razvodnog reduktora i dvostepene elektromehaničke jedinice.

Ford takođe obećava širok izbor po pitanju dodatne opreme, što podrazumeva poboljšan sistem osvetljenja, zadnji šator, krovni šator, bočnu nadstrešnicu, krovne nosače i namense priključke za skije, bicikle i krovne kutije.

Auto Moto Show

Izvor: Ford

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime