Naslovna DIZAJN Hennessey električni šestotočkaš će imati autonomiju od 1000 kilometara

Hennessey električni šestotočkaš će imati autonomiju od 1000 kilometara

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Hennessey uživa u reputaciji kreatora neverovatno brzih četvorotočkaša, izvedenih iz američke „muscle“ automobilske supkulture, koji duboko zalaze na teritoriju hiperautomobila.

Poznat nam je Venom GT, baziran na Lotusu Exige, ali Venom F5, projekat unutar kuće, ima za cilj da obori apsolutni brzinski rekord u klasi serijskih automobila. Roudster je takođe na putu, ali teksaška kompanija sada radi na radikalno drugačijem projektu.

Radi se o čisto električnom vozilu, a prvi „tizeri“ Project Deep Spacea su se pojavili krajem novembra prošle godine. U pitanju je električno vozilo, odnosno grand turer sa šest točkova, u konfiguraciji sedenja 1+2+1. Ovaj neobičan automobil s projektovanom cenom od 3 miliona dolara, trebalo bi da isporučuje preko 2.000 ks, a biće dostupan u ograničenoj seriji od 105 primeraka. Početak proizvodnje ove „zveri“, legalne za učešće u svakodnevnom saobraćaju, dugačke preko šest metara, zakazan je za 2026. godinu.

U novom intervjuu, Džon Henesi je obelodanio dodatne detalje vezane za prvi EV njegove kompanije.

Jedan od ciljeva ovog behemota na šest točkova je da bude najbrži serijski četvorosed po pitanju ubrzanja do 200 milja na čas (322 km/h). Mada specifikacije što se baterijskog paketa tiče nisu poznate, šef Hennesseyja kaže da će domet uz jedno punjenje biti čak 1.000 kilometara.

Zaista smela izjava budući da će Project Deep Space biti prilično masivan automobil, s ni manje ni više nego šest elektromotora, po jedan na svakom točku. S tim u vezi, produženo međuosovinsko rastojanje će inženjerima omogućiti obilje prostora za instalaciju masivnog paketa baterija. Etiketiran kao „moderni ekvivalent nečega poput Bugatti Royalea“, Hennesseyjev elektromobil će raspolagati autonomijom „većom od bilo čega što trenutno postoji“.

Mada trenutno egzistira isključivo kao dizajnerski nacrt, GT sa šest točkova će se materijalizovati u izložbeni automobil u naredne dve godine. Enterijer na temu „dijamanta“ s centralnom vozačkom pozicijom i zadnjim sedištem koje se u potpunosti sklapa, oko 90 odsto je finalizovan. Vozilo će biti predstavljeno publici tokom 2024., s 95 odsto finalnog izgleda.

Mada se neće pojaviti još neke četiri godine, prvi serijski model je već prodat istoj osobi koja je kupila Venom F5 Mojave Gold.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime