Naslovna INFO Opel Astra Sports Tourer – atraktivnija, modernija, štedljivija i snažnija nego ikada...

Opel Astra Sports Tourer – atraktivnija, modernija, štedljivija i snažnija nego ikada pre

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Na prezentaciji za medije održanoj u Frankfurtu, imali smo ekskluzivnu priliku da se lično upoznamo s novom Opel Astrom Sports Tourer.

Na ovaj način, karavanska varijanta se pridružuje Astri hečbek s petoro vrata, po prvi put prošavši kroz tretman elektrifikacije, tako da će budući kupci moći između ostalih, da se odluče za „plag-in“ hibridnu opciju, dostupnu u dve verzije po pitanju izlazne snage, dok će od 2023. biti dostupna i čisto električna Astra Sports Tourer.

Naravno, visokoefikasni benzinski i dizel pogonski agregati su i dalje prisutni, upareni sa šestostepenom manuelnom ili osmostepenom automatskom transmisijom.

Moderna motorizacija

Kada su u pitanju konvencionalni pogonski sklopovi, oni su dostupni u rasponu od 110 do 180 ks, dok snažniji „plug-in“ hibrid isporučuje čitavih 225 konja, uz maksimalnu čisto električnu autonomiju od nekih 60 kilometara. Opel je definitivno obratio pažnju na to da u ponudu stavi za svakoga ponešto.

Dakle, kupci će moći da biraju između čisto električnog pogona, „plug-in“ hibridne varijante i motora s unutrašnjim sagorevanjem, gde perjanicu čini spomenuti „plug-in“ hibrid. U slabijoj verziji isporučuje 180 ks i 360 Nm maksimalnog obrtnog momenta, a dotični pogonski sklop čine 1,6-litarski benzinac sa 150 ks i elektromotor sa 110 konja. Do „stotke“ ubrzava za 7,7 sekundi i može da dostigne masimalnu brzinu od 225 km/h, odnosno 135 km/h na čisto električni pogon.

Snažniji hibrid raspolaže s 225 ks i 360 Nm, a u ovom slučaju benzinski agregat isporučuje 180 konja, šaljući snagu na prednju osovinu.

Ulazni agregat je 1,2-litarski turbobenzinac s direktnim ubrizgavanjem goriva, uparen sa šestostepenim ručnim menjačem. Raspolaže sa 110 ks. Ovaj motor je dostupan i u verziji sa 130 konja i 230 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni na dizel jedinicu. Radi se o 1,5-litarskom pogonskom agregatu sa 130 ks i 300 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dostupnog već pri 1.750 obrtaja u minuti. Ovaj štediša je takođe uparen sa šestostepenom manuelnom transmisijom, ali je opciono dostupan i sofisticiraniji osmostepeni automatik.

Dizajn i tehnologija koji plene

Atraktivan dizajn hečbeka prati i karavan, s Opel Vizor dizajnom anfasa, s tim što je karavan po prvi put oplemenjen i dvotonskim kolor finišem. Astru Sports Tourer krasi „mišićav“, širok stav, a sveukupne površine i linije akcenat stavljaju na sportski izgled. Gledano s boka, Opelov karavan deluje posebno dinamično, s naglašenim lukovima točkova koji doprinose sveopštoj muskulaturi.

Kada je o enterijeru reč, tu pronalazimo digitalni „Pure Panel“ kokpit, a radi se o novoj generaciji potpuno digitalno povezanog i intutivnog interfejsa, koji povezuje čoveka i mašinu. Koristeći integrisanu „Snapdragon Cockpit“ platformu „Qualcomm Technologiesa“, „Pure Panel“ kokpit odlikuju unapređena grafika, multimedija, kompjuterizovana detekcija okoline i veštačka inteligencija, obezbeđujući povezaniji i prilagodljiviji sistem unutar kabine, koji evoluira u odnosu na preferencije vozača.

Praktičnost na visokom nivou

Visok nivo praktičnosti je oličen u prtljažnom prostoru korisne zapremine od 1.634 litra, uz asistenciju podesivog Inteli-Spejs poda. S dužinom od 4,64 metra, širinom od 1,86 i visinom od 1,48 metara, uz visinu utovarnog prostora od oko 60 centimetara, praktična Astra Sports Turer u misiji je nastavljanja Opelove visoke reputacije u segmentu karavana. Da bi prag prtljažnika bio zadržan dovoljno nisko, registarska tablica nije locirana unutar odbojnika, kao što je to slučaj kod hečbeka, već se nalazi na zadnjim vratima. Ovakva konfiguracija omogućava lakši utovar prtljaga ili opreme. Uprkos značajno dužem međuosovinskom rastojanju od 2,73 metra, 5,7 centimetara dužem u odnosu na hečbek, nova Astra Sports Turer je 6 centimetara kraća u poređenju s prethodnim modelom, pre svega zahvaljujući kratkim prednjim prepustima.

Knjige porudžbina za novu Astru Sports Turer su otvorene još od februara 2022., sa startnom cenom od 27.750 evra u Nemačkoj, uključujući PDV.

Auto Moto Show

Pavle Barta

Izvor: Opel

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime