Naslovna INFO Novi Mercedes-AMG C63 debitovao u Gudvudu s čak 680 ks (VIDEO)

Novi Mercedes-AMG C63 debitovao u Gudvudu s čak 680 ks (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Festival brzine u Gudvudu se završio pre nešto više od nedelju dana, a među brojnim premijerama, dinamičnim debitovanjima i egzotičnim izložbenim primercima, propustili smo jednu važnu prezentaciju, a radi se o novoj generaciji Mercedesa-AMG C 63.

Da, brend iz Afalterbaha je u Gudvudu predstavio glavnog rivala BMW-a M3, i mada je bio kamufliran, „maska“ nije bila tako temeljna da bi sakrila u potpunosti šta se ispod nje krije.

Ono što je novo, između ostalog, su „mišićaviji“ prednji odbojnik s većim usisnim otvorima i Panamericana maska hladnjaka. Profil je takođe „nabildovan“, a pozadi počiva atraktivno stilizovan odbojnik s integrisanim difuzorom. Mercedes-AMG je odlučio da zadrži postavku u vidu kvarteta završetaka izduvnih cevi, uprkos značajnom smanjenju radne zapremine motora, a ono što je takođe novo su spojler na poklopcu prtljažnika i naplaci, eksluzivno namenjeni novom C 63.

Da se vratimo na motor. Radi se o 2,0-litarskoj četvorocilindarskoj jedinici, što je zaista velika promena kada je reč o potentnoj AMG limuzini. Konvencionalni agregat je izveden iz serije „45“, a isporučuje 476 ks, uz podršku elektromotora pozicioniranog pozadi, koji generiše 204 ks, što znači da u zbiru AMG-ov snagator raspolaže ukupno sa 680 ks i 750 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Dakle, novi AMG C63 je “plug-in” hibrid s pogonom na sve točkove, a bez obzira na četvorocilindarski motor, novajlija je snažniji od prethodnog modela s „grlenim“ V8 motorom.

Budući da je četvorocilindraš znatno lakši od V8 jedinice koju zamenjuje, treba očekivati bolje vozne karakteristike. Ipak, sačekaćemo prve test vožnje da bi to mogli i kategorički da potvrdimo.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime