Naslovna INFO Novitec podario SF90 Stradaleu preko 1.100 ks

Novitec podario SF90 Stradaleu preko 1.100 ks

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ferrari trenutno radi na „naoštrenijoj“ verziji SF90 Stradalea, interno poznatog kao Versione Speciale.

Kada bude debitovao krajem ove godine, u igru će uvesti aerodinamička poboljšanja radi ostvarivanja boljih performansi na stazi. Ko ne želi da čeka da ekipa iz Maranela završi posao, može da potraži alternativu na tjuning sceni.

Čuvena kuća koja dorađuje Ferrarijeve modele, Novitec, pripremila je paket za SF90 Stradale. Glavne stavke predstavljaju poseban izduvni sistem i modifikovani softver motora, što je rezultiralo prirastom u snazi od 109 ks (80 kW), tako da u zbiru, Ferrarijev superautomobil nakon Novitecovog tretmana isporučuje 1.109 konja (816 kW).

Ovaj suficit u snazi od 10 odsto ima pozitivan efekat na ubrzanja, tako da je SF90 Stradale Novitec skratio vreme sprinta do „stotke“ za 0,1 sekundu, na 2,4 sekunde, a do 200 km/h za 0,4 sekunde (6,3 sekunde). Maksimalna brzina je povećana na preko 340 km/h, mada Novitec nije pružio konkretnu brojku.

Ove brojke su zaista impresivne, a Novitec takođe obećava brži odziv na papučici gasa i bolja međuubrzanja pri bilo kojoj brzini kretanja. Što se ostalih unapređenja po pitanju performansi tiče, Novitec je instalirao ogibljenje koje je SF90 Stradale približilo tlu za 30 milimetara napred i 25 milimetara pozadi. Ovo je rezultiralo nižom tačkom težišta i predvidivijim ponašanjem u krivinama.

Na vizuelnom planu, dorade na SF90 Stradaleu su suptilne, mada ih ima dosta. U njih su uključeni novi prednji spojler s bočnim sekcijama koje se mogu skinuti, komponente od ugljeničnih vlakana na prednjoj haubi i opciona nova prednja krila jedinstvenog dizajna. Takođe, dostupno je nekoliko različitih tipova naplataka od 20 i 21 cola.

Unutar kabine, Novitec kaže da je dodatnu individualnost obezbedio uz prisustvo kože i alkantare na sedištima u bilo kojoj željenoj bolji. Nažalost, nema informacija o ceni.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime